Karácsonyi ajándékötletek a hajformázás szerelmeseinek

Hirdetés

2022.december.13.

A nők számára az egyik legnagyobb kihívást – a karácsonyi sürgés-forgáson kívül – a nagy családi és baráti összejöveteleken való ünnepi megjelenés jelenti. Az öltözék, a smink és természetesen: a frizura.

BaByliss our-native-kep1
Karácsonyi ajándékötletek a hajformázás szerelmeseinek
Fotó: Alveola

Ilyenkor a hajkorona játékos hullámosításán vagy egyenesítésén kívül fontos a haj ápoltsága és egészsége is. Ahhoz, hogy ezt maximálisan elérjük minőségi és meghízható készülékeket célszerű beszerezni.

Ezúton mutatjuk be a hajformázás géniuszát: a BABYLISS HYDRO-FUSION termékcsaládot, amely saját magad és a szeretteid számára kiváló ajándék. A haj szálkásodása, rakoncátlansága, talán a két leggyakoribb, mindenki által ismert hajprobléma. Sokan áldoznak rengeteg időt és energiát, hogy mindezt kezeljék. Ennek a megoldására született meg a BaByliss legújabb termékcsaládja: a BaByliss Hydro-Fusion, melynek elképesztő eredménye után Te is máshogy érzel majd a hajad iránt! Ez a termékcsalád segít, hogy otthon se legyen reménytelen csata a hajformázás.

BaByliss our-native-kep2
Fotó: Alveola

Miben más a Hydro-Fusion termékcsalád?

A Hydro-Fusion készülékek titka a meglévő BaByliss szakértelem és a fizika törvényeinek ötvözésében rejlik. A hajat egyedülálló módon már a szárítás és a formázás közben is ápolják és hidratálják – olyan puha, fényes hajat eredményezve, melyet eddig csak a fodrászszalonban kaphattál meg.

A készülékek a levegőt elektromosan ionizálják, ezáltal a levegő az úgynevezett “plazma” állapotba kerül. Ez a Plazmaionos technológia, nedvesség-kiegyensúlyozó kettős rendszert használ, mely pozitív és negatív ionok kombinációjával dolgozik a hajad táplálásán és kisimításán. Lehetővé teszi, hogy a haj megtartsa a természetes nedvességét és szuperfényes hajat biztosítson a formázás során.

Kinek javasoljuk?

Röviden? Szinte mindenkinek! Aki szeretné hangsúlyozni természetes, göndör fürtjeit annak a Hydro-Fusion Plazmaionos 2100W-os hajszárítót, mivel ez a speciális technológia és a diffúzor segít gondoskodni arról, hogy összekócolnád a hajad. Amennyiben elegáns, sima és göndörödésmentes frizurát szeretnél, használd a szűkítőt vagy a Hydro Fusion Plazmaionos Forgókefés hajformázót, mely egyszerre biztosít hatékony szárítást és lenyűgözően sima ragyogó hajat.

BaByliss our-native-kep3
Fotó: Alveola

A BaByliss Hydro-Fusion új több kiegészítős meleg levegős hajformázója 4 cserélhető tartozékkal a szárításhoz, simításhoz, kiegyenesítéshez, valamint volumen növeléséhez, biztosít számtalan lehetőséget a haj formázására.

BaByliss our-native-kep4
Fotó: Alveola

Kiváló simaság, sugárzó ragyogás a BaByliss Hydro Fusion hajvasalójával. Ez a nagy teljesítményű hajvasaló, tökéletes simaságot eredményez és fokozott fényt biztosít.

BaByliss our-native-kep5
Fotó: Alveola

A Plazma hatásnak köszönhetően:

  • a haj puha és kondicionált
  • a hajnak nincs többé göndörödése
  • a haj kivételesen sima érzetű
  • a haj fényes és ragyogónak tűnik

Ajándékozz meg te is valakit a gyönyörű haj okozta örömmel, és próbáld ki a BaByliss hajformázóit!

Ez is érdekelhet

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói