A GLAMOUR-napok elhozza neked az igéző tekintetet: 10 szempillaspirál kihagyhatatlan kedvezménnyel

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az igéző tekintet fő támogatója egy megbízható, extra fekete és mindentudó szempillaspirál, ami nem kenődik el, nem pereg, ellenben dúsítja, illetve optikailag hosszabbá varázsolja a pillákat. A shoppingünnep még tart, úgyhogy segítünk megtalálni azt a szempillaspirált, ami mindennek tudója, ráadásul a GLAMOUR-napok alatt kedvezőbb áron a tiéd lehet.

Szerezd be a legjobb szempillaspirált a GLAMOUR-napokon!
Szerezd be a legjobb szempillaspirált a GLAMOUR-napokon!
Fotó: IMaxTree/Glamour

Az utóbbi időben a bőrápolás és a csodaösszetevős szérumok, valamint hidratáló krémek kerültek reflektorfénybe, és az olyan szerény szépségápolási dekorkozmetikumok - amelyek egyébként ott lapulnak minden nő neszesszerében - mint például a szempillaspirál háttérbe szorultak. Pedig egy extra fekete szempillaspirál mindössze pár húzással nyitja a tekintetet, nagyobb és ragyogóbb szemeket varázsol, eltüntetve az esetleges fáradtság nyomait.

Ha még nem találtad meg a számodra legjobb szempillafestéket, segítünk eligazodni a végtelen választék között, hiszen mikor máskor tesztelj, ha nem a GLAMOUR-napok alkalmával, amikor kedvezményesen bezsebelheted a kiszemelt termékeket?


Galéria

2024.04.13.

A szempillaspirál mindenki kedvence

A sminktörténet jelentős pillanatának számít, amikor a 19. században megjelentek a szempillaspirálok, hiszen azóta is a mindennapi rutinunk egyik alapkelléke. Ennek ellenére jól tudjuk, hogy a legjobb spirál megtalálása kihívást jelenthet. Akár egy visszafogott, rendezett megjelenés a cél, akár pókláb hatású, óriás pillákat szeretnél, ajánlónkból rengeteg új és innovatív formula közül válogathatsz.

6 tavaszi parfüm, amit most sokkal olcsóbban szerezhetsz be a GLAMOUR-napok alkalmával

Ismerd meg a pilláid!

A legtöbb sminktermékhez hasonlóan a szempillaspirálok sem tartoznak az "ez mindenkinek beválik" kategóriába, különösen, ha figyelembe vesszük, mennyire különbözőek lehetnek a természetes szempilláink, szemformáink és egyéni preferenciáink. Vannak, akik természetes hosszúsággal és göndörséggel rendelkeznek, de kicsit ritkásan nőnek a szempillái, míg másoknak makacs, tűhegyes pilláik vannak, amelyeknek jól jönne egy kis lifting.

Szerencsére az évek során a szempillaspirálok keféit, formuláit sokat fejlesztették, fenntartható csomagolásokat, sőt, két végű applikátorokat és szempilla primert is piacra dobtak, amelyekkel még tovább emelhetjük szemsminkünk szépségét.

Válassz tudatosan!

Vizsgáld meg szempilláid minőségét! Vékony pillákhoz válassz volumen növelő formulát, míg rövid szempillákhoz egy hosszabbító szempillaspirál fogja megadni a kívánt eredményt! Amennyiben a szempilláid egyenesek, vess be göndörítő eszközt - vagy a tartós göndörségért, próbáld ki a szempillaliftinget - ezzel megalapozhatod a spirálozás rituáléját! Ha te az a típus vagy, akinek mindig felkenődik a szemhéjára és/vagy a szeme alá a festék, akkor válassz vízálló fajtát!

Számít, hogy milyen a szempillaspirál keféje?

Az igazság az, hogy igen. A kis méretű és műanyag fésűs spirálok ideálisak a szempillák hosszabbítására és szétválasztására, de nem feltétlenül dúsítják a pillákat. A kövér és bolyhos kefe látványos, csomós szempillákat eredményez, kevésbé rendezett hatásáért szeretjük.

Ez a típusú kefe ugyan dús hatást kölcsönöz a szempilláknak, nem rendelkezik elegendő kontrollal a szempillák szétválasztásához. Szerintünk az ideális szempillakefe a kettő között van - ívelt, hogy minden szempillát a tövétől a végéig bevonjon, ugyanakkor elég bolyhos ahhoz, hogy a szempilláknak volument adjon.

A szempillafestés művészete

A szempillaspirál felvitelének legjobb módja attól függ, hogy milyen "történetet" szeretnél elmesélni a szemeiddel. A természetes megjelenés érdekében ügyelj arra, hogy a szempillaspirál keféjét a szempillák tövétől a végéig végighúzd a pillákon! Ezután távolítsd el a felesleget egy szempillafésűvel, és egy szemöldökcsipesz segítségével válaszd szét az esetlegesen összeragadt pillákat.

A drámaibb megjelenésért érdemes a szempillaspirált a szempillák tövénél felépíteni úgy, hogy a kefét a szempillatőnél oldalirányban mozgatod, és a pillák végére már csak épphogy kerüljön festék. Ez a technika telt szempillákat eredményez, ami mindenki számára előnyös választás.Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az irodalomterápia és a pszichológia szerelemgyereke: ismerd meg az alkotáslélektant

glamour plusz ikon Az irodalomterápia és a pszichológia szerelemgyereke: ismerd meg az alkotáslélektant

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)