10 összetevő és más semmi! Fiatalítsd meg arcbőröd a tiszta C-vitamin erejével!

2020.február.4.

Nem árulunk el újdonságot azzal, hogy a C-vitamin már-már csodákra képes, és nem csak étrendkiegészítő, de bőrápoló formájában is. Azt viszont kevesen tudják, hogy ahhoz, hogy ez a vitamin a kozmetikumainkban hosszú távon is aktív és hatásos maradjon, nem árt a megfelelő csomagolás és persze néhány fantasztikus extra összetevő. Megérkezett a Vichy újdonsága, a Liftactiv Peptide-C, mely ampullákba zárva, 10% tiszta C-vitamintartalommal veszi fel a harcot a ráncok ellen. Dr. Marion Nielsen, a Vichy gyógyszerésze válaszol néhány gyakran feltett kérdésre az újdonsággal kapcsolatban.

Miért van jelentősége az ampullás kiszerelésnek?

Az ampullák nagyszerű hatékonyságot nyújtanak új, praktikus és specifikus módon. A hermetikus és fényvédő csomagolás védi az aktív hatóanyagokat az UV-sugárzástól, a hőtől és az oxidációtól. Laboratóriumaink számára így lehetségessé vált, hogy minimalista formulát készítsenek, tartósítószerek nélkül. Ez a csomagolás a hatóanyagokat igen magas koncentrációban tudja tárolni, hogy a felhasználáskor, közvetlenül felnyitás után, minden erejüket át tudják adni.

Felvitel közben milyen jótékony hatásokat érzékelhet a fogyasztó?

Az ampullákkal nem kérdés, hogy a megfelelő mennyiséget alkalmazta-e. Napi 1 ampulla a bőr számára elegendő, optimális mennyiségű hatóanyagot tartalmaz a látható és mérhető eredmények gyors eléréséért. Ne habozzon az ampullát a szokásos arckréme alatt használni, hatékonyságának fokozása érdekében!

Milyen eredmények érhetők el a hatóanyag-koktélnak köszönhetően?

A Lifactiv Peptide-C ampullák csak 10 összetevőt tartalmaznak, beleértve olyan bőrgyógyászatilag elismert hatóanyagokat, mint a tiszta C-vitamin, a biopeptidek kombinációja, a kis és a nagy molekulasúlyú hialuronsav és természetesen a Vichy termálvíz. Eredmény: a ráncok jelei csökkenhetnek, a bőr tónusosabb és puhább lehet. A hialuronsav továbbá tömörséget ad és nedvességgel tölti fel bőrt, míg a termálvíz támogatja a bőr természetes védőrétegét. Az epidermisz azonnal feszesebbnek és hidratáltabbnak érződik. Akár 10 nap után a bőr simább és ragyogóbb lehet, egy hónap után a bőr regenerálódhat és a ráncok jelei kevésbé láthatóak lehetnek.

Milyen mértékben természetes a Liftactiv Peptide-C formulája?

Hatóanyagaink nagyrésze természetes eredetű: a hialuronsav és főként a Vichy termálvíz.

Lehet kúraként használni a Liftactiv Peptide-C ampullákat?

Egy gyors kúra képes többlet energiát adni a bőrnek, például egy adott esemény idejére. De mi a 30 napos éjszakai és nappali használatot javasoljuk, a jobb eredmények eléréséért.

Ár: 7499 Ft/10 db
A terméket keresd a gyógyszertárakban!

Ez is érdekelhet

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

6 cipőtrend 2023-ra, amibe nagyon könnyű lesz beleszeretni

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói