2010-es hajszíntrendek

2010.január.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A márciusi számunkban frankón elolvashatjátok majd, hogy mik a legújabb haj- és sminktrendek, de tekintettel arra, hogy mi szinte már kész vagyunk az anyagokkal, pontosan tudom, hogy sajna minek nem maradt hely. Ezért szeretném - na és persze némi önös érdekből - kiemelni, hogy mik lesznek a nyári szezon legtrendibb hajszínei.

A peroxid szőke utat tört magának és azok, akik ki akarnak tűnni, már most jelentkezzenek be a fodrászhoz, mert ha Hollywoodban lennék, akkor is többlépéses folyamat lenne! Állítólag, rövid frizurával a legjobb, de azért én cáfolnám!

Ahogyan a legtöbb feltűnő színnel kapcsolatosan, itt is csak az számít, hogy tudod-e viselni. Micsoda közhely..., de ezt nem lehet cáfolni. Mondjuk, hogy vannak, akik nem tudják jól viselni, de nem tudnak a szőke szín nélkül élni. Szerencsések! Lehet még másra is benevezni! Az aranyszínű változat is hasít majd! Vigyázat! Ne tévesszétek össze a Shakira-féle lenőtt verzióval!

Lássuk a képeket:

Jessica Stam: Maradj arany!
Shakira az aranyhajú nőstény farkas!
Christina Aguilera az aranyhajú dáma!
A kifutón is hódított az arany!

Amúgy tudjátok, hogy most ezekhez a színekhez a világos szemöldök lesz a nyerő? Oké, nem szedjük már ki a tövig, az utolsó szálig, de azért most már a farkasember se nyerő. Sőt. Egyesek szerint minél világosabb, annál jobb.

Hófehérkék:

Cameron Diaz, vadítóan fehér!
Lily Allen tejfehér démon!
A kifutón is trendi volt!
A természetben is van ilyen!

Egy konkurens női magazin jócskán lehúzta a teljesen leszőkített szemöldököt, én nem. Persze igen, furcsák lennétek, ha semmi nem lenne, de higgyétek el, olyan szuperül formázható, színezhető egy kivilágosított szemöldök, hogy csak lestek, ha kipróbáljátok. Amúgy, ha egy jó tanácsot elfogadtok, magatoktól ne álljatok neki. Én persze már szokásomhoz híven átestem a tűzkeresztségen?jó párszor és még van szemöldököm is, de amúgy kérlek Titeket, ne tegyétek. Jártam már olyan kozmetikusnéninél, aki, mikor arra kértem, hogy világosítsa a szemöldökömet, olyan feketét csinált, hogy egy mexikói család is megirigyelhetné. Szerintetek meddig szívtam, mire lejött? Tippelni itt lehet, segítség: 4 hónap és 2 év között van! Jól nézzétek meg, milyen kulimászt kever, akihez mentek, ha túl sötét, vadul tiltakozzatok!

Végül a vörös démonok:

Isla Fisher a természetes vörös.
A gyönyörű vörös Judith Bedard talán a legismertebb rőt hajú modell.
Julia Hafstrom pedig a második!
Nem természetes, de hódító!
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője