4 szuper smink őszre

2019.október.12.

Ha eddig azt hitted, hogy az ősz és a tél egyet jelent az unalmas színekkel, akkor bizony van egy remek hírünk, hiszen ez egyáltalán nem igaz! Sőt! Miért ne vinnél a jól megszokott sminkedbe egy kis pikantériát? Benoit Claverie francia sminkmester most mutat neked néhány trendi, mégis rendkívül letisztult kombinációt, melyet te is könnyedén elkészíthetsz!

Hódít a neon!
Ne ijedj meg, nem kell az egész szemhéjad beboríts vele, ha nem szeretnéd, az is remekül mutat, ha csak az alsó pillasort keretezed!

Indítsd a sminked egy gyöngyházfényű rózsaszín satírral a felső szemhéjon, majd egy fogj egy csodás citromsárgát és emeld ki vele a felső pillasor mentén. Ezután alulra pedig jöhet egy bomba jó neonsárga! A legegyszerűbb, ha krémes terméket választasz, például egy géles állagú ceruzát, majd ezt futtatod végig a pillák alatt és a vízvonalban is. Ugye nem is olyan ijesztő?

Vigyél bele egy kis zöldet!

Talán elsőre láthatatlan, mégis egy-egy khakizöld részlet hihetetlenül feldobja a szemsminked! Kombináld egy egyszerű barna árnyalattal, hogy megteremtsd a tökéletes harmóniát, sőt a körmeidre is válassz egy neutrális tejeskávé színű lakkot!

Komplementer kombináció
A legegyszerűbb módja, hogy színesebbé tedd a sminked, az az, hogy a legkisebb részletekre fókuszálsz, és azokat emeled ki.

A komplementer színpárok, mint például kék és a narancs, a lila és a citromsárga, vagy a vörös és a zöld alkalmazásával anélkül érhetsz el vibráló hatást, hogy rikító árnyalatokat kellene használj. Vesd be ezt a technikát a sminked elkészítése során is!

Egyszerű, de nagyszerű
A taupe, vagy más néven szürkésbarna szín egy igazi jolly joker, hiszen a legtöbb emberen csodásan mutat.

Ha te inkább a letiszult, egyszerű sminkeket preferálod, csak használd a szín selyemfényű változatát, vidd fel a teljes mozgó szemhéjadra, majd egy pufi ecset segítségével puhítsd el a széleket és lágyan satírozd a szemöldök csontod irányába. Ha kedved tartja, akár az alsó pillasorod is kiemelheted ugyanezzel a színnel, majd jöhet egy adag extrafekete szempillaspirál!

Pillants be a kulisszák mögé és lesd meg mely termékeket használta a sminkmester!

Fotó: Vincent Alvarez www.alvarezvincent.com
Fotós-asszisztens: Loic Lemahieu @loiclemahieu
Modell: Maya @maya.otsoko @mlleagency
Sminkes: Benoit Claverie @claveriebenoit @diormakeup @diorbeautylovers
Haj: Chloe Talleux @chloe_tllx @soagency_paris
Stylist: Thibaud Romain @thibaud.romain @onauratoutvu
Manikűr: Sylvie Vacca @cameleongles
Videó: Florent Leroux @flrdirector


Ez is érdekelhet

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább