A Chanel No.5 legújabb arca nem más, mint Gisele Bündchen!

2014.május.23.

Gisele Bündchen még egy világvezető márkát vehet fel ismételten a portfóliójába. A modell ugyanis a Chanel No. 5 illat arca lesz ezúttal.

gisele bundchen
Fotó: Chanel

A világ legkeresettebb modellje így olyanok nyomdokaiba fog lépni, mint Nicole Kidman, Audrey Tautou, Catherine Deneuve és újabban Brad Pitt és Marilyn Monroe. Gisele Bündchen egy, ehhez a különleges projekthez illő rendezővel fog együtt dolgozni, aki nem más, mint a tavalyi év várva várt filmjének, A nagy Gatsbynek megálmodója. Baz Luhrmann már nem először forgat a Chanel számára, ugyanis ő állt a 2004-es kampány mögött is, mely Nicole Kidman főszereplésével készült.

A hivatalos közlemény szerint azért esett a Chanel választása az Ausztrália, a Moulin Rouge!, valamint a Rómeó és Júlia filmek rendezőjére, mert Baz Luhrmann "ismételten hozzáteheti kreativitását és személyes művészi érzékét a Házhoz és ikonikus illatához, a Chanel No. 5-hoz". Gisele Bündchen pedig "természetes szépsége és modern nőiessége miatt " kapta a szerepet.

Egyébként a 33 éves modell nem először pózol a Chanelnek, 2013-ban már szerepelt a szépségmárka Les Beige kompakt púderének kampányában is.

A szépséges Gisele és a nagyra becsült rendező a No. 5 reklámfilmjét a hírek szerint a Hamptonsban fogják forgatni, majd New Yorkban fejezik be, és még idén ősszel gyönyörködhetünk is benne. A Chanel karakteres illatát bemutató korábbi kampányvideóit olyan rendezők neve fémjelezte, mint Luc Besson, Ridley Scott vagy Jean-Pierre Jeunet.

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói