A Dior is Jennifer Lawrence függő

2015.május.15.

Nem csak mi vagyunk teljesen Jennifer Lawrence-függők, a Dior sem bírja nélküle. A fiatal hollywoodi sztár most a Dior Addict rúzs kampányát is megkaparintotta.

jennifer lawrence
Fotó: Dior

Ha esetleg már eleged van abból, hogy J-Law-t lassan már évek óta semmi másban nem láthatjuk a vörös szőnyegen, mint Diorban, akkor rossz hírünk van számodra: lehet, hogy Jennifer Lawrence Dior szerződése 2016-ben lejár, viszont amellett, hogy a Be Dior prét-á-porter vonal és a Miss Dior táskák nagykövete, mostantól a Dior Addict rúzs arca is lesz.

A Dior szépségmárkája már így is olyan fényes hollywoodi csillagokkal dolgozik együtt, mint Natalie Portman, aki a Miss Dior illat arca már 2010 óta, de emellett még más termékek kampányaiban is szerepelt, mint a Rouge Baume vagy a DiorSkin Star. 2014 nyaráig a Dior Addict rúzs- és illatkampány Sasha Luss orosz modellé volt, szeptembertől azonban az Oscar-díjas Lawrence veszi át a stafétát. A termék egyébként 2011-ben még Kate Moss-szal indult.

A hivatalos bejelentés mellé meg is érkezett Jennifer Lawrence első Dior Addict fotója is. A fényképhez igencsak visszafogott, természetes hatású sminket kapott, de nem kevesebbet, mint amikor a divatház korábbi kampányában szerepelt. Mit szólsz hozzá?

Ez is érdekelhet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább