A L´Oréal Magyarország több mint 20 000 termékkel támogatja a kórházakat és a rászorulókat

2020.április.8.

A L`Oréal Magyarország több mint 20 000 terméket, többek között alkoholos kéztisztító géleket adományoz a kórházak, gyógyszertárak, hipermarketek, szupermarketek és drogériák számára. A vállalat által Magyarországon végrehajtott intézkedések egy szélesebb körű szolidaritási program részét képezik, amelyet a L`Oréal Csoport egész Európában megvalósít a koronavírus elleni küzdelem támogatásáért.

A L`Oréal gyárak már megkezdték az alkoholos kéztisztító gélek gyártását a La Roche-Posay, a Garnier és a L`Oréal Paris márkanevek alatt. A L`Oréal az elkövetkezendő hetekben több mint 20 000 darab alkoholos kéztisztító gélt adományoz az orvosoknak, gyógyszerészeknek és kiskereskedőknek Magyarországon.

A márka fontosnak tartja, hogy segítse a mostani szélsőséges munkakörülményekkel - mint például a kézfertőtlenítő gélek és az arcmaszkok sűrű használatától kiszáradt bőr - szembesülő egészségügyi személyzetet, ezért a L`Oréal bőrápolási (kézápoló és arcápoló) termékeket adományoz kórházak és más egészségügyi intézmények részére szerte az országban.
Mindemellett a L`Oréal Magyarország személyes higiéniai termékeket adományoz a kiszolgáltatott személyeket támogató szervezeteknek.

"Szeretnénk szolidaritást mutatni a rendkívüli válsághelyzetben lévő helyi közösségeinkkel szemben, valamint hálánkat és támogatásunkat szeretnénk kifejezni mindazoknak, akik rendkívüli lépéseket tesznek a járvány leküzdéséért. Úgy gondolom, hogy felelősek vagyunk azért, hogy hozzájáruljunk a közös erőfeszítésekhez, és büszke vagyok csapataink rugalmasságára és arra, ahogyan mozgósították erőiket, hogy bekapcsolódhassanak és részt vállalhassanak ebben a példa nélküli időszakban."- mondta L`Oréal Magyarország ügyvezető igazgatója, Brigitte Streller

Ez is érdekelhet

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Ettől a 2 hozzávalótól sokkal finomabb lesz a palacsinta

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói