A tusfürdők új generációja

2016.február.4.

"Amikor a bőrünk szenved, a kezelésen felül tanítsuk meg élni a természetes biológiai egyensúlya szerint" - Jean-Noël Thorel (a BIODERMA alapítója).

Bőrünk a testünk őre. Kulcsfontosságú szerepet játszik szervezetünk ellenálló képességének kialakításában és számos biológiai, kémiai és pszichológiai funkciót lát el.

Az egészséges bőrfelület megakadályozza a baktériumok és allergének bejutását a szervezetünkbe, gyorsan és alaposan begyógyítja sebeinket, figyelmezteti az agyat agresszív behatoló esetén, szabályozza a test hőmérsékletét és védelmet biztosít az UV-sugárzás ellen. Emellett segít fenntartani a megfelelő hidratáltságot, ami alapvető fontosságú a rugalmas és sima bőr, valamint a szervezet természetes fiziológiai folyamatainak megőrzéséhez.

A tél kíméletlen próba elé állítja bőrünket! A hideg, a száraz levegő, a fény hiánya és a szél meggyengíti a felhámot, különösen azokon a területeken (arc, kéz és ajkak), amelyek leginkább ki vannak téve e hatásoknak. Megjelennek a kipirosodott foltok, a bőrirritáció és a száraz bőr valamennyi egyéb tünete.

Már a hideg beköszöntekor figyelnünk kell bőrünk jelzéseire, és változtatnunk kell tisztálkodási szokásainkon!

Télen különösen fontos bőrünk megfelelő ápolása, hiszen a hideg hatására a bőr lipidtartalma akár 50%-kal* is csökken, bőrünk elvékonyodik, így védekezőképessége gyengül.

Fontos, hogy télen az időszaknak megfelelően - bőrtípusunktól függetlenül - változtassunk testápolási szokásainkon és táplálóbb, gazdagabb textúrájú termékeket használjunk.

Hogy hogyan reagál bőrünk a téli hidegre, valamint a bőrápolással kapcsolatos érdekes tudnivalókat és hasznos tanácsainkat nyomon követhetitek a www.bioderma.hu oldalon a #SKINBODYGUARD fül alatt.

A Bioderma Atoderm termékcsaládja széleskörű megoldást nyújt a normál, száraz, valamint irritált atópiás bőr tisztítására és ápolására egyaránt. Parabénmentes és hipoallergén termékei a legérzékenyebb bőr ápolására is kiválóak. Különböző textúráinak köszönhetően – gél, krém, olaj, balzsam– mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb készítményt.

A bőr természetes biológiai működését szem előtt tartva a Bioderma a tusfürdők új generációját alkotta meg, amely minden bőrtípus számára – normáltól az atópiás bőrig - megfelelő ápolást és komfortérzetet biztosít.

Az Atoderm Olajtusfürő gazdagon táplálja a bőrt és megszünteti a bőrirritációt. Egyedülálló formulája révén 24 órán át tartó hidratálást biztosít már az első zuhanyzás után, valamint egy hónapos használat után bőrünk hidratáltsága 39%-kal nő.**

Biológiailag biztonságos összetétel, amely egyharmad részben lipidpótló, valamint hidratáló hatóanyagokat, kétharmad részben pedig tisztító összetevőket tartalmaz. Lágy, olajos textúrájának és illatanyagainak köszönhetően kellemesen ellazít és kényezteti az érzékeinket. Allergénektől mentes illatanyagokat tartalmaz, így a legérzékenyebb bőrűek számára is kiváló választás.

Próbáljátok ki a Bioderma újdonságát, bőrötök hálás lesz érte!

*A hideg hatása a bőrszövetre és a bőr hidratáltságára – Bioderma, 2015 július
** Az Atoderm Olajtusfürdő 28 napos használatát követően, 11 páciensen végzett bőrhidratáltságot vizsgáló teszt eredménye alapján. Dermascan 2015

Biológia a bőrgyógyászat szolgálatában.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Készülj fel egy váratlan meglepetésre - október 6.

Napi horoszkóp: Készülj fel egy váratlan meglepetésre - október 6.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói