Alma Jodorowsky a Lancôme új szépségnagykövete

2014.november.18.

Alma Jodorowsky a párizsi paradoxon tipikus példája. Olyan jellemvonások bájos és váratlan keveréke, melyek korántsem számítanak hétköznapinak. Első pillantásra visszahúzódó, tapintatos, mégis anélkül, hogy elzárkózna, nagyon kedves. Nevetése is ilyen - melengető, tisztalelkű, őszinte. Szinte ellentétes vonásokat testesít meg: távolságtartó, de egyben nagylelkű és nyitott másik felé. Egyfajta nemtörődömség jellemzi, mégis közvetlen egyéniség. Ez a stílus!

De Alma Jodorowsky mindenekelőtt művész, egy kicsit rockos, egy kicsit bohém, kicsit rejtélyes, de mindig kíváncsi. Nagyapja, Alejandro Jodorowsky író, rendező és képregényíró, egy nagyszerű sokoldalú személyiség, aki minden területen, melyhez a kísérletezés és lázadás iránti szeretetét hozzáadta, letette névjegyét.

Színésznőként, de egyben énekesnőként és alkalmanként híres divatházak modelljeként Alma a különleges és kíváncsi párizsi szellem megtestesítője, aki ugyanazzal a szenvedéllyel és elhivatottsággal képes elkötelezni magát különböző célok iránt és letenni egyedülálló névjegyét.

"Meglepő és egyben nagyon megható egy olyan márka egyik arcává válni, mint a Lancôme, mely számomra a francia kultúra része; kislánykorom óta ismerem" – meséli az idén 80. születésnapját ünneplő márka új múzsája.

"Alma Jodorowsky szépségével, frissességével és újszerűségével a fiatal párizsi nőt testesíti meg. Az elegancia újrafelfedezésének nagyon személyes útja ez, mindenféle különcködés nélkül, mindössze a stílus apró részleteivel vagy viselkedéssel, mely egyszerűen különlegessé varázsolja a kinézetet"- magyarázza Françoise Lehmann, a Lancôme vezérigazgatója. "Bensőséges, természetes viselkedése teljesen mentes mindenféle arroganciától és nyugodtságot áraszt, mely leginkább az élet optimista és érdeklődő szemléletéből eredhet. Az életről és emberekről szerzett tapasztalat összegzése".

Ez is érdekelhet

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Kikérem az alacsony férfiak nevében, hogy nem elég férfiasak - Short Kingek, ideje, hogy uralomra törjetek!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói