Az otthoni hajfesték kiválasztása

2016.június.29.

A legnagyobb baj akkor szokott történni, amikor hirtelen kitalálja egy nő, ha most másik hajszínre vágyik. Egyszerűnek tűnhet megvenni egy doboz festéket, de mégis van néhány kritikus pont, amely a színeredményt nagyban befolyásolja.

A hajfestékek dobozán feltüntetett kép és a kapott eredmény sok esetben teljesen eltér egymástól. A színeredményt, amely függ a haj természetes színétől is a doboz hátulján található színtanácsadó jelzi a legmegbízhatóbban. Természetesen ez a színeredmény is csak abban az esetben érhető el, ha minőségi hajfestéket használat, hajszálaid nem sérültek, illetve hajad nem festett. Amennyiben festett hajat szeretnél eltérő színű vagy márkájú hajfestékkel festeni, a színeredmény eltérhet. A hajfestékek előállításában az egyik legbonyolultabb és legköltségesebb lépés a pigmentek előállítása, ezek megfelelő mennyisége és minősége biztosítja az eredmény színazonosságát –hogy a csomagoláson feltüntetetthez képest milyen eredményt kapsz.

A L'Oréal saját laboratóriumaiban állítja elő a hajfestékek valamennyi összetevőjét, az így készült hajfestékek színpontossága, megbízhatósága kiemelkedő. Arról viszont ne feledkezz el, hogyha a hajad sérült, vagy extrém módon tördezett, akkor a festék nem biztos, hogy ki tudja fejteni optimális hatását. A sérült hajszálak fényvisszaverő képessége más, ezért a hajszín a töredezett, sérült hajvégeknél árnyalatot is válthat. Festett haj esetén a színek váltogatása okozhat problémát, főleg ha festett frizurád szeretnéd világosabbra cserélni. A hajban már megtapadt pigmentek hosszú idő múltán kopnak csak ki, és befolyásolják a más festékkel vagy más színnel elérhető színeredményt.

Christophe Robin tanácsai a helyes hajfestésről:

Hajfestékek amiket imádni fogsz:

A L`Oréal Paris hajfestékek kifejezetten neked készülnek. Biztosan megtalálod a számodra megfelelőt, akár ragyogni szeretnél a Préférence vagy a Prodigy árnyalataival, akár fiatalos szeretnél lenni az Excellence színeivel, vagy ha gyakran változtatnád hajszínedet a Casting Crème Gloss árnyalataival.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Tombol a szenvedély, a sikerszéria és a kreativitás - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Tombol a szenvedély, a sikerszéria és a kreativitás - szeptember 26.

Tedd & Ne tedd

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Tedd & Ne tedd

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós