Blake Lively elárulja szépségtitkait

2016.június.20.

Blake Lively a vörös szőnyeges megjelenései alkalmával mindig fantasztikusan néz ki, csillognak rajta a gyémántok és a legnagyobb divatházak öltöztetik a premierekre, amikor viszont az ideje megengedi, sokkal egyszerűbben áll a dolgokhoz.

blake lively, cannes
Fotó: Northfoto

Májusban Cannes-ban minden egyes ruhájával teljesen lenyűgözött bennünket, a Hamupipőkés báli ruháktól a lezserebb darabokig, minden egyes megjelenése tökéletes volt, a mindennapos szépségápolása azonban mindössze 5 percet vesz igénybe, amit el is árult az angol Vogue magazinnak :

"Naponta általában csak fényvédőt viselek meg egy kis színezett arckrémet, mást nem is nagyon. Semmi sminkszerűt. Szeretem, ha van a kézitáskámban egy világos rúzs – csak egy leheletnyi színes árnyalattal. Teszek belőle az arcomra és a szemhéjamra egy kis foltot. Ezt egy sminkmestertől tanultam még évekkel ezelőtt. Fogod a pirosítót, teszel belőle az orcákra, az orrod hegyére és oda, ahol a választékod van, mert itt éri a legtöbb nap a bőröd. Így nem lesz pirosító hatása, hanem olyan, mintha a nap hatására pirultál volna ki, aszimmetrikusan. Mintha nem is smink lenne" – magyarázta Blake Lively.

blake lively, cannes
Fotó: Northfoto

Ugye, milyen egyszerű a kaliforniai változata a kontúrozásnak? Nos, Blake Lively nem csak ebben nagy mester, gyönyörű hajkoronáját utánozzák a legtöbben Hollywoodból, így hát nem véletlenül lett a L'Oréal arca is. Kócos, mézes szőke hajfürtjeivel a modern hollywoodi sikk megtestesítője, de hogyan kopírozhatod le a színésznő tökéletesen rendezetlen frizuráját, ha nem vagy megáldva irigylésre méltó dús hajjal és annyi L'Oréal termékkel, amennyit csak akarsz?

"Cannes-ban a fodrászom nagyon vagány dolgot csinált, amit biztos én is ki fogok próbálni. Vett egy csiptető nélküli kerek hajsütővasat, aminek körülbelül 2-3 centis volt az átmérője, majd különböző irányba csavarta fel rajta a tincseimet, fel, le, oldalra, hogy ne legyen annyira rendezett. Ezután három laza fonatot készített, nem volt szoros, de ahhoz eléggé, hogy a hajam hullámos legyen tőle. Ez egy újabb dimenziót adott a hajamnak, és nem volt tökéletesen kerek fürtös hatása" – mesélte Lively.

Ugye, milyen nagyszerű? Próbáld ki te is, a még tartósabb hatás érdekében fújj a hajtöveidre egy kis hajlakkot, majd egy puha kefével fésült kicsit visszafelé, de ne ess túlzásba. Így természetes borzos hatása lesz, és nem lapul a fejedre.

Ez is érdekelhet

Senki sem viseli úgy a kis feketét, mint Jennifer Aniston

Senki sem viseli úgy a kis feketét, mint Jennifer Aniston

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói