Brad Pitt nemsemleges bőrápolási márkáját nem láttuk jönni, de egészen zseniális lett

Brad Pitt a Vogue-nak leplezte le legújabb vállalkozásának részleteit a csodás provence-i birtokán lévő kastélyban, amit volt feleségével közösen, Angelina Jolie-val vásárolt. A Le Domaine Skincare bőrápolási márka megalakulásáról és küldetéséről mesélt Hollywood egyik legismertebb híressége.

Brad Pitt a szépségiparban is kipróbálja magát új bőrápolási márkájával
Brad Pitt a szépségiparban is kipróbálja magát új bőrápolási márkájával
Fotó: Getty Images /Jacopo Raule

Brad Pitt most újságíró lenne, ha nem szakítja meg egyetemi tanulmányait két héttel a diplomaszerzés előtt, és nem költözik Los Angeles-be, hogy kipróbálja magát színészként. A 90-es évek hozták el számára a sikert, a szakmájában kiemelkedő alakításokat nyújtott, és nők ezreinek vált bálványává. A színész, producer és filantróp az angol Vogue magazin újságírójának mesélt egy exkluziv interjú keretein belül legújabb vállalkozásáról, ami nem más, mint egy bőrápolási márka. A rendkívül különleges csomagolásba rejtett, Le Domaine névre hallgató csodaszerek mindkét nem igényeit teljeskörűen kiszolgálják.

A legjobb Brad Pitt filmek, amiket látnod kell!

A nemsemleges termékskálát a Perrin családdal együttműködve fejlesztette ki, akik a híres Miraval birtokon is partnerei a borászat terén.

Tudatosan döntött úgy, hogy nem egy arcként fog a márka mögött állni: nem lesznek kampányportrék, sem TikTok videók, és nagyon kevés nyilvános megjelenést vállal a Vogue interjúja után. Brad nagyon gyakorlatias volt a márka koncepcióját és fejlesztését illetően, ugyanis a készítmények küldetése a szőlőben rejlő antioxidánsok jól ismert történetén alapszik, amely régóta érték a már kitaposott utat járó szépségápolási márkáknál is. A Le Domaine a maga módján közelítette meg a kérdéskört, mégpedig a világ egyik vezető borászati és humán-egészségügyi szakemberével, a Bordeaux-i egyetem professzorával határozta meg a leggazdagabb antioxidáns tartalmú szőlőfajtákat, amik a termékek legfontosabb alkotóelemei.

The Serum LE DOMAINE www.le-domaine.com
Fotó: Le Domaine

A kutatások több, mint 15 évvel ezelőtt kezdődtek, és egy következő szintet eredményeztek a bőrápolásban. Létrejött az úgynevezett GSM10, egy exkluzív molekula, ami egyesíti a Grenache szőlőfajta magjának és a Syrah és Mourverde szőlő magjának és héjának potenciális tulajdonságait. Ez a kombináció hatékony ellenszerként működik az oxidatív stresszel szemben, ami lebontja a kollagént és felerősíti az öregedés főbb jeleit. Nicolas Lévy, a progéria - a kisgyermekek idő előtti öregedését eredményező genetikai rendellenesség - vezető tudósa is hozzátett a projekt sikeréhez. Ő fejlesztette ki a Le Domaine másik szabadalmaztatott hatóanyagát, amely a szőlő indájából származik, és célja a bőrsejtek egészségének hosszabb ideig történő megőrzése.

Végül, de nem utolsó sorban, ott van a Miraval környezetének varázslatos termőföldje, ahogyan azt a borászok nevezik, amikor az egyes fajtákra jellemző termesztési feltételekről beszélnek. Itt mindenféle gazdálkodás biodinamikus módon történik. Az agyagban és a mészkőben gazdag talajt felszántják, a szőlőtőkéket pedig nem öntözik, ezzel is arra ösztönözve, hogy minél mélyebbre nyúljon a gyökereivel a nedvességért. A mélyre nőtt gyökerek sokkal inkább kapcsolatba lépnek a talajjal és annak tápanyagaival, ami egy rendkívül keresett komplexitást hoz létre. Az így kapott 96%-ban természetes összetevőkből készülő, vegán, fenntartható bőrápolási vonalat régi boroshordókból újrahasznosított fakupakokkal zárják palackba.

The Cream LE DOMAINE www.le-domaine.com
Fotó: Le Domaine

A színész saját elmondása szerint számára elképesztőek voltak a kutatások, és több mint boldog, hogy ennek a projektnek részese lehet. „Az évek során a Miraval kastély a kreativitás középpontjává változott, nagyon sok hely van benne, ahova leülhetsz csak gondolkozni, felfedezni vagy gyönyörű dolgokat készíteni" - mondja Brad a birtok egyik jól elhelyezett kilátó pontjáról, ami a családja számára készült a futballpályára néz. Bár saját állítása szerint ez nem feltétlenül ad okot arra, hogy valaki belépjen az amúgyis telített szépségpiacra, de hisz a Le Domaine erejében. „Tisztában vagyok vele, hogy minden nap készül egy új termék, amit piacra dobnak, de ha nem tapasztaltam volna változást a saját bőrömön, valószínűleg most nem ülnénk itt."

A teljes interjút a Vogue oldalán tudod elolvasni.

Ez is érdekelhet

Molnár Szilágyi Szilvia gyereknapi fotójától egyszerűen elolvadunk!

Molnár Szilágyi Szilvia gyereknapi fotójától egyszerűen elolvadunk!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

PR

Strandszoknya, túranaci vagy capri short - ezt viseld idén nyáron! (x)

Strandszoknya, túranaci vagy capri short - ezt viseld idén nyáron! (x)

PR

Mit tegyünk, ha pozitív lett a HPV teszt eredménye? (x)

Mit tegyünk, ha pozitív lett a HPV teszt eredménye? (x)

PR

Kiderült, hogy hatásosabbá tehetők a "jó" baktériumok! Ezek a készítmények tartalmazzák (x)

Kiderült, hogy hatásosabbá tehetők a "jó" baktériumok! Ezek a készítmények tartalmazzák (x)