Brutális: ezek lesznek a L`oréal legmenőbb technológiai fejlesztései!

A L'Oréal csoport rendkívül izgalmas fejlesztéseket mutatott be a párizsi Viva Technology világkonferencián! Mesterséges intelligencia és kiterjesztett valóság vár ránk a jövőben, ezzel megkönnyítve a döntést egy-egy szépségápolási termék vásárlása során.

"Az olyan új technológiák, mint a kiterjesztett valóság, a mesterséges intelligencia és a hangvezérlés számtalan lehetőséget biztosítanak, hogy képesek legyünk még inkább személyre szabott és kifinomult szolgáltatásokat nyújtani. Mindemellett termékeinknél figyelembe vesszük a fenntarthatóság elemeit, fogyasztóinkat pedig igyekszünk minél inkább bevonni az ilyen folyamatokba, hogy bárhol, bármikor hozzáférhető élményt biztosítsunk számukra" - mondta Lubomira Rochet, a L'Oréal digitális vezérigazgatója.

Íme a legfőbb újdonságok:

1. Virtual Hair Advisor

A "virtuális hajtanácsadó" lehetővé teszi, hogy a látogatók virtuálisan, hangvezérlés segítségével különböző hajszíneket próbáljanak ki, és professzionális tanácsokat kapjanak, egyenesen a L'Oréal szakértőitől. Így például mielőtt fejest ugranál egy drasztikus hajszín változtatásba, megnézheted, hogyan állna rajtad, illetve kivitelezhető-e az elképzelésed.

A L´ORÉAL Professionnel új termékcsaládja kész varázslat a festett hajadnak is

A L´ORÉAL Professionnel új termékcsaládja kész varázslat a festett hajadnak is

2. Vichy SkinConsultAI

Egy a bőrgyógyászokkal együtt fejlesztett digitális bőrdiagnosztika, ami képes felismerni az öregedés jeleit és ennek megfelelően személyre szabott bőrápolási tanácsokat adni. A ModiFace-szel és a L'Oréal R&I-al készített SkinConsultAI alapja az a technológia, amely több mint 15 éves tudományos kutatáson alapszik a bőr öregedésével és a mesterséges intelligenciával kapcsolatban.

3. Effaclar Spotscan

A La Roche-Posay által fejlesztett internetes alkalmazás elemzi az aknéra hajlamos bőrt. Tanácsokat ad és személyre szabott segítséget nyújt a pattanásos bőr kezeléséhez, ha szükséges, bőrgyógyász konzultációt is biztosít.

4. Lancôme Shade Finder

Megtalálja a tökéletes, archoz passzoló árnyalatot, közvetlenül a vásárlás helyén, így biztosan a jó színt viheted haza. Ez a szolgáltatás 2019 végére több mint 1000 helyen lesz elérhető szerte a világon.

Alig várjuk, hogy elérhetőek legyenek ezek a fejlesztések, hiszen sokkal gyorsabb és egyszerűbb dolgunk lesz így a rengeteg szépségápolási termék közül kiválasztani a hozzánk legtökéletesebben illőt!

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének