Cara Delevingne és Kate Moss meztelenkednek az új Burberry kampányban

2014.szeptember.2.

Amikor a világ két legismertebb topmodellje összeáll, akkor abból csak valami legendás születhet. Cara Delevingne, a tinik bálványa és Kate Moss, aki az elmúlt század leghíresebb szupermodellje, életükben először csak most dolgoztak együtt.

Cara Delevingne, kate moss
Fotó: MarioTestino

Már, amikor Instagramon elhintette a Burberry, hogy Carát és Kate-et együtt láthatjuk egy kampányban, tudtuk, hogy nem fogunk csalódni. Mario Testino, mint mindig, most is tökéleteset alkotott. Az első, fekete-fehér kampányfotók már fel is kerültek a divatház Instagram oldalára, melyeken láthatjuk, hogy a fiatal és az érett modell meztelenül borulnak össze a Burberry védjegyes trencskója alatt.

Már ez is önmagában gyönyörű, de ezzel egy időben megérkezett az új parfüm, a My Burberry kampányfilmje is. Cara Delevingne és Kate Moss természetesen a videóban is lenyűgözőek, valóban úgy mozognak együtt, mintha erre születtek volna. Joss Stone előadásában Jeff Beck I Put A Spell on You című dala hallatán minket is teljesen elvarázsolnak.

Érdekes, hogy eddig még nem láttuk két modellt egy kampányban, pedig külön-külön már számtalanszor szerepeltek a Burberry hirdetéseiben tősgyökeres brit modellekként, ami ugye Christopher Bailey kreatív igazgatónak az egyik alapvető elvárása a kampányarcok kiválasztásakor.

Cara Delevingne a következőket nyilatkozta a közös munkáról az angol Vogue magazinnak: "Annyira eszméletlen volt számomra Kate-el dolgozni, ez volt az első alkalom. Bár ismerem már egy ideje, még nem láttam munka közben. A kamera előtt lenyűgöző és csak még inkább elragadó, minden szem rászegeződött" – mesélte lelkesen a topmodell.

Kattints a videóra:

Ez is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói