Erő, érzékiség, vadság - a független nőknek szól a Versace új illata

2018.június.5.

Ha mindig is rajongtál a Versace Dylan Blue illatáért, elképesztően jó hírünk van számodra! Már nem csak a pasidon élvezheted a fantasztikus esszenciát, ugyanis megérkezett a Dylan Blue női párja is! A Pour Femme Dylan Blue egy kortalan illat, minden domináns nő elmaradhatatlan kelléke. Viselőjét erős karakterrel ruházza fel, aki bárkit levesz a lábáról egy szempillantás alatt. Egy ilyen erős, független díváról minden férfi csak álmodozni mer.

„A Dylan Blue pour femme a nőiség kifejezője. Egy erős, érzéki mégis finom illatot alkottam mindazon nőnek, aki tisztában van a hatalmával” – mondja az illatról Donatella Versace

És hogy mikből áll össze ez a fantasztikus parfüm?

Az illat különleges fejeggyel indul, melyet a frissítő feketeribizli szorbé és a Granny Smith alma szokatlan gyümölcsös keveréke alkot, azonnal egyedivé varázsolva már a legelső illatélményt is.

A vadrózsa, jázmin és jeges barack illata hosszan tartó és felejthetetlen szívjegyet eredményez. Ez a vad virágosság ad erős karaktert és nőiséget az illatnak és viselőjének.

A fás jegyek játékosan keverednek az alapjegyben, teljesen egyedi elixírt eredményezve: vizes fehér fák, pézsma és pacsuli magával ragadó, élénk és érzéki elegye ez.

Az új esszencia üvegét az innovatív design inspirálta, az amfórára emlékeztető sziluett pedig a görög kultúrát és mitológiát juttatja eszünkbe. Az üveg és a csomagolás színe pont olyan titokzatos, mint a Földközi tenger: erőteljes, mély és rejtélyes, amit csak még tovább hangsúlyoznak az arany részletek és az ikonikus medúzafej.

A reklámfilm megalkotásához Brooklyn utcáiból merített inspirációt Bruce Weber fényképesz. A művész elárulta, hogy a nők éppen olyan keményen edzenek itt, mint férfitársaik, de még a legnehezebb gyakorlatok közben is megőrzik nőiességüket. De jobb, ha maga a videó beszél helyettünk:

Ez is érdekelhet

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói