Ez a típusú hajkefe a legmegfelelőbb számodra

2020.augusztus.14.

Gondoltad volna, hogy a hajad szépségéért és egészségéért már azzal is rengeteget teszel, ha a típusához megfelelő hajkefét használsz? A haj állapotát jelentősen roncsolhatja, töredezetté és elvékonyodottá teheti, ha nem a hozzá illő hajkefével fésülöd, ezért jó, ha tudod, milyen a számodra legmegfelelőbb. Persze bármilyen is legyen a hajkefe, az is rendkívül fontos, hogy folyamatosan tisztítsd és rendben tartsd. Na de vajon milyen hajkefét érdemes használnod?

Ez a típusú hajkefe a legmegfelelőbb számodra
Fotó: Profimedia

Vastag, hullámos hajhoz

Ha vastag szálú és hullámos a hajad, akkor vigyáznod kell arra, hogy egy-egy fésülés ne járjon jelentős hajveszteséggel, hiszen, ha néhány szál összeakad, még jó pár továbbit is húzhat magával. A legjobb választás számodra a kevert szálakból álló hajkefe, ami vaddisznó sörtéivel és nejlon fogaival még a legmakacsabb gubancokhoz is képes eljutni anélkül, hogy túl agresszíven fésülné át a tincseidet.
Kevert sörtéjű hajkefe BRUSHART 5400 Ft

Vékony hajhoz

Ha vékony szálú a hajad, akkor mindenképpen egy természetes sörtéjű hajkefét érdemes beszerezned az ápolásához. Hogy miért? Mert szuper gyengéden és finoman bánik a hajszálakkal, ezen kívül pedig még abban is segít, hogy kevésbé legyen zsíros és fényes hatású a hajad.
CSGM természetes sörtéjű hajkefe vékonyszálú hajra KENT BRUSHES 9900 Ft

Göndör hajhoz

Ha göndör a hajad, akkor biztosan te is tapasztaltad már, hogy a fésű egyszer csak elakad a hajzuhatagodban, és meglehetősen komplikált kiszedni belőle, arról nem is beszélve, hogy rendezett hatást sem tudsz így elérni. Ha viszont széles fogú fésűt választasz, akkor sokkal könnyebb lesz kezelni a hajadat, mint bármilyen másik hajkefetípussal. Az összkép pedig nemcsak ápolt, hanem határozott és erőteljes is lesz.
Texture Comb nagyfogú fésű KEVIN MURPHY 5999 Ft

Sérült hajhoz

Ha a hajad könnyen hullik, töredezett vagy gyenge, akkor rugalmas fogakból álló lapkefét érdemes használnod. Csillogóbb és selymesebb hatást fog kelteni, és ha valóban gyengéden bánsz a hajaddal, akkor meg fogja kímélni a további sérülések lehetőségétől.
Wet Detangler hajkefe (Raspberry Rouge) TANGLE TEEZER 4990 Ft

Ez is érdekelhet

Szorongsz a szex miatt? Ezek a tippek segíthetnek

Szorongsz a szex miatt? Ezek a tippek segíthetnek

GLAMOUR Horoszkóp

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát