Ezek lesznek 2022 legnagyobb frizuratrendjei

2022.január.20.

Ha úgy érzed, hogy szívesen kipróbálnál egy új, vagány frizurát, akkor az idei év legnagyobb trendjei között biztosan megtalálod azt a fazont, ami számodra a legideálisabb. 2022 a frizurák terén ugyanis sokkal merészebb trendekkel áll elő, mint az elmúlt néhány év.

Ezek lesznek 2022 legnagyobb frizuratrendjei
Fotó: Instagram

Most leginkább a rövidebb, sikkes frizurák fognak dominálni, de természetesen akkor is megőrizheted a stílusosságodat, ha inkább továbbra is a klasszikus vonalat követnéd.

1. Francia bubi

A bubi frizurák idén sem mennek ki a divatból. Bármelyik fazont is választod, remekül döntesz, de ha igazán követni akarod az aktuális trendeket, akkor az áll alá érő francia bobot érdemes kipróbálnod. Ami a legjobb benne, hogy egyáltalán nem merev, sokkal inkább játékos fazon, ezért jobb időben szabad levegőn is elég megszárítanod.

Művészi körmök, látványos frizurák: ezek lesznek 2022 legnagyobb szépségtrendjei

2. Természetes göndörség és egyenesség

2022-ben ismét menő lesz felkarolni, amink van, és még jobban hangsúlyozni. Ha gyönyörű, göndör hajad van, megfelelő hajápolással és a törött hajvégektől való megszabadulással máris kész van a tökéletes, trendi frizurád. Ha egyenesen a hajad, gondolj csak arra, hogy rengetegen vasalják a hajukat azért, hogy olyan legyen, mint a tied. Idén tehát nyugodtan tedd félre a hőformázást, és adj több teret a természetes hajtípusodnak.

3. Függöny frufru

Ha szeretnél változtatni a frizurádon, de mégsem vágysz drasztikus hajvágásra, akkor a függöny frufru lehet számodra a telitalálat. Csodálatos formát kölcsönöz a hajadnak, különböző hosszúságokban kérheted, és ami a legjobb, hogy hihetetlenül könnyen karbantartható.

2022 rövid frizuratrendje a bixie - te is bevállalod ezt a vagány fazont?

4. Lépcsőzetes haj

Ha göndör a hajad, remekül feldobhatod egy lépcsőzetes vágással. Copfba kötve és előre fésülve a hajad egy trendi frufru hatását is keltheted, vele, de számos más módon is remekül formázhatod, ezáltal pedig újíthatod meg vele folyamatosan a frizurádat.

Trendi frizura pillanatok alatt? Az egyenes bubival ez is lehetséges

5. Új generációs shag

Kétségtelen, hogy a shag vágások a ’70-es éveket követően 2019-től újra középpontba kerültek, de ami a jó hír, hogy idén is ott maradnak, de az abszolút trend most a midi shag bob haj. Ezzel a fazonnal igazán sikkes lehet a megjelenésed, és ami szintén remek hír, hogy kis ráfordítással könnyedén karbantarthatod.

6. Testre szabott átmenetek

Idén különösen népszerűek a telt és dús hatást keltő fazonok, amik sok esetben átmenetes hajvágással érhetőek el. Ezek a frizurák legjobban hosszú haj esetén tudnak érvényesülni, és személyre szabottan remek megoldást kínálnak arra, hogy a számodra legelőnyösebben hangsúlyozzák ki az arcodat és a szemeidet.

7. Rövidre váltás

Ahogyan arról már korábban is szó volt, idén elsősorban a rövid frizurák dominálnak, ami a hosszú hajról kifejezetten rövidre való váltást is magában foglalja. A trendbe sok különféle frizura, például a hagyományos pixie is belefér. A lényeg, hogy ha elszánod magad, hogy hosszúról rövid hajra váltasz, akkor egy olyan fazont válassz, ami mind az arcformádhoz, mind a hajtípusodhoz tökéletesen passzol.

Ez is érdekelhet

Mi a jó csók titka? 5 tanács, hogy biztosan ügyesen csináld

Mi a jó csók titka? 5 tanács, hogy biztosan ügyesen csináld

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói