Ezzel az 5 koreai manikűr trenddel van tele az Instagram

2021.január.20.

Ha az elmúlt tíz évben minden alkalommal francia manikűrt kértél, ezek a trendek nem neked valók, hiszen mindent lehet rájuk mondani, csak azt nem, hogy visszafogottak. Ugyanakkor bármennyire is látványosak és szokatlanok, ízlésesek is. Ráadásul ahhoz, hogy egy klassz szetted legyen nem is lesz másra szükséged, csupán egy laza pulcsira és egy farmerre, ékszereid a körmeid lesznek!

Ezzel az 5 koreai manikűr trenddel van tele az Instagram
Fotó: Instagram

3D

Azt nem tudjuk megmondani, mennyire kényelmes vagy praktikus viselet, az viszont biztos, hogy nem tudjuk levenni ezekről a zselé formákról a szemünket. A modern színpaletta és az absztrakt formák párosítása letisztult hatást eredményez, de vajon itthon is elterjed majd ez a stílus?!

Ásványok

A márvány minta utódjaként megjelentek a különféle színes ásványok, illetve kőzetek. Van, aki csillámmal, illetve fehér lakkal fokozza a hatást, de az egyszerűbb, monokróm verzió is fantasztikusan néz ki.

Mindent vagy semmit

Ez a trend azoknak való, akik a körmösnél töltött idejük 70%-át a színminták forgatásával töltik. Persze nem hibáztatunk senkit, szinte lehetetlen a sok csodás árnyalat közül választani. Szerencsére nem is kell, variáld a színeket, textúrákat és mintákat, hogy kifejezd stílusod!

Apró meglepetés

A picike, aranyos minták és figurák elengedhetetlen résztvevői a koreai manikűröknek. Persze nem kell túlzásba vinni, a kedves arc szinte észrevétlenül bújuk meg a letisztult körmök mellett.

Bársonyos

Ezzel a különleges, csillámos lakkal már talán itthon is találkoztál. Egy veszélye van annak, hogy ilyen körmeid legyenek, mégpedig az, hogy nem fogsz tudni a munkádra koncentrálni, annyira jó nézni, ahogy változik a fénye!

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod