Foltok? Nekem nincsenek!

2015.február.4.

A pigmentfoltokról sokan azt hiszik, hogy a korral járnak, de igazából számos egyéb tényező is befolyásolhatja megjelenésüket.

Sajnos kevés az olyan nő, akinek nincs legalább egyetlen kisebb vagy nagyobb foltja. Én a szerencsések közé tartozom, sőt egyelőre azt mondom, a korral talán csak még kevésbé hiszem hogy bármi megjelenhetne. A Royal clincs munkatársai azonban mindig figyelmeztetnek a megelőzés fontosságára. Az én bőröm sem makulátlan és van némi különbség a reggel és esti változat között.

De, amikor este felteszem a megfelelő krémet, reggelre tényleg hihetetlen változáson megy keresztül a bőröm. Nemcsak azért mert kipihentebb lesz, hanem egyszerűen egységesebbé válik a felszíne is.

A foltok halványításához türelemre és kitartásra van szükség. A savtartalmú, C-vitaminnal dúsított vagy retinol származékot tartalmazó készítményektől hosszabb távon (3-6 hónap) rendszeres használat mellett várhatunk eredményt. Egy teljes termékcsaládot vess be, mivel az egymásra épülő termékekkel - arctisztító, aktív szérum, halványító krém, nappali védő krém – látványosabb eredményt érhetsz el.

Nahát én nem vagyok sem elég türelmes, sem elég kitartó ha lassú változsáokról van szó, ezért nyilván megérdeklődtem, hogy mit tehetek majd, ha elkezdődnek látszani a nemkívánt foltocskák.

"Ha nem tartozol a rendületlenül következetes krémhasználók közé, jobb, ha a foltjaidat szakemberre bízod. Egy átfogó folthalványító kezeléssorozattal szép eredményeket érhetsz el és nem csupán a foltjaid, de ráncaid is visszavonulót fújnak. A maximális végeredmény érdekében 5-6 kezeléssel számolj fényvédős nappali krémmel kiegészítve."

Melyik kezelés a legjobb?
Az egyik legjobb a hazai kínálatban a nemrég bevezetett Iluma folthalványító kezelés. Azért jó, mert ötvözi a legfrissebb innovációkat, és világosító technológiákat, anélkül, hogy irritálná a bőröd. Mindössze 50 perc leforgása alatt 10 féle folthalványító hatású készítményt alkalmaznak és az eljárás hámlasztja és ragyogóvá teszi a bőröd.

A kiegészítés
Ha tényleg hatásos otthoni folthalványító kezelésre vágysz, a plasztikai sebészek által megalkotott Iluma termékeket próbáld ki. Tényleg segítenek a pigmentáltás és az egyenetlen bőrtónus korrigálásában!

Náluk tuti jó helyen leszel:
www.royalclinics.hu

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói