Get the Look: Így készítsd el Ariana Grande ikonikus tusvonalát!

2022.február.9.

Ha azt halljuk, makulátlan, magas copf és vékony tusvonal, nem tudunk másra gondolni, csak Ariana Grande-ra! Nem fogunk hazudni, a tökéletes technika elsajátítása sajnos igényel némi gyakorlatot, azonban ha belejössz, igazán gyorsan el fogod tudni készíteni ezt a sminket.

Get the Look: Így készítsd el Ariana Grande ikonikus tusvonalát!
Fotó: Instagram/Glamour

Kezdjük az alapokkal!

A hangsúly legyen a szemeken, alapozó helyett válassz egy könnyed színezett hidratálót. Ez segít egységesíteni arcbőröd, ragyogó végeredményt biztosít anélkül, hogy maszk hatást keltene.

Healthy Mix színezett arckrém BOURJOIS 3999 Ft
Fotó: BOURJOIS

Korrigálj, ahol szükséges!

Tudjuk, hogy nehéz lehelet vékony alapozó mellett dönteni, amikor bőrhibákkal küzdesz. A lényeg, hogy az erős fedésű korrektorból csupán néhány helyre kerüljön. Fedd el a szemek alatti karikákat és az esetleges pattanásokat, ehhez használhatod a kisujjad! Arra figyelj, hogy a korrektor színe azonos legyen a bőrszíneddel, így elfeded, és nem kiemeled ezeket a területeket!

Studio Finish SPF 35 korrektor MAC 7800 Ft
Fotó: MAC Cosmetics

Napcsókolta arc

Márciusi címlaplányunk, Ariana Grande mindig tesz róla, hogy az arca üde legyen, akárha a tengerpartról jött volna. Fogj egy matt bronzosítót és egy pufi ecsetet! Emeld ki járomcsontod. Nincs szükség kontúrozásra, a finoman felvitt púder napcsókolta hatást kelt! Egy satírozóecset segítségével pedig hangsúlyozd a szemeket, kerüljön egy kevés festék a mélyítőívbe!

Natural Side matt bronzosító PUPA 5390 Ft
Fotó: Pupa Milano

Jöhet a lényeg!

Filces szemhéjtussal precíz és vékony vonalat fogsz tudni húzni. A legjobb, ha kényelmesen leülsz és egy asztalon meg tudod támasztani a könyöködet. Fontos, hogy a tükör pont szemmagasságban legyen előtted, és amikor a tust húzod, ne döntsd a fejed felfelé, pont előre nézz!

Elsőre talán nehezebbnek tűnhet, viszont így fogod magad abból a szemszögből látni, ahogy mások is látnak téged, így lesz a legszebb a tusvonalad. Ne feledd, a lényeg a gyakorlás, ráadásul mindenkinek más vonal áll a legjobban, ezt ki kell tapasztalnod! Maradj egészen közel a szempillákhoz és ne izgulj, bármikor lemoshatod!

Mark Oh So Tokyo szemhéjtus AVON 1799 Ft
Fotó: Avon

Igéző pillák

Persze ez a smink műszempillák nélkül is csodás, de Ariana Grande gyakran igéző műszempillával viseli a tusvonalat. Cikkünkből természetesen az énekesnő saját sminkmárkáját, a r.e.m. beauty-t sem hagyhattuk ki! Ha nem szeretnél műszempillát, egyszerűen vidd fel kedvenc fekete spirálodat!

Dream Lashes műszempilla (Eternally Meowing) R.E.M. BEAUTY 6450 Ft
Fotó: r.e.m. beauty

Keretezd!

Tudatosan nem figyeljük, a szemöldök mégis meghatározó része arcunknak. Nincs szükség arra, hogy átformáld, csupán egészítsd ki, ha esetleg kicsit hiányos. Egy vékony ecset segítségével hangsúlyozd, majd fésüld át a szálakat!

BROW FIX Soap Stylist szemöldökformázó CATRICE 1449 Ft, Duo Brow Lift ecset CATRICE 999 Ft
Fotó: Catrice

Utolsó simítás

Végezetül pedig jöhet egy kis ragyogás az ajkakra! Bátran válassz olyan szájfényt, mely apró csillámokat tartalmaz!

Aurora Borealis szájfény VIVENNE SABO 2299 Ft
Fotó: Vivienne Sabó

Ez is érdekelhet

Így válassz a szettedhez cipőt!

Így válassz a szettedhez cipőt!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő