Ariana Grande a Glamour márciusi címlapján! Testpozitív aktivizmus és slow life - ezzel várjuk a tavaszt

2022.február.8.

Már nagyon várjuk a tavaszt, és biztosak vagyunk benne, hogy te is így vagy ezzel! Megpróbáltuk egy kicsit közelebb hozni a Glamour márciusi lapszámával a jó időt és a derűs pillanatokat. Mi már készen állunk a tavaszi kihívásokra, és reméljük, te is velünk készülsz az új lehetőségeket ígérő évszakra.

Régi adósságunkat törlesztjük, hiszen nagyon sok olvasónk szerette volna már a Glamour címlapján látni az egyik legsikeresebb popikont. Most végre megérkezett Ariana Grande a címlapunkra, aki élete legújabb kihívásairól mesél az interjúnkban.

Ariana Grande a márciusi számunk címlapján

Ahogy már megszokhattad, az első tavaszi lapszámunk mellé ezúttal is ajándékba kapod a Trendbiblia mellékletet, amely a testpozitív aktivizmus témáját emeli fókuszba, és bemutatja a divat legújabb innovációit.

Szalma Babi a 2022-es márciusi GLAMOUR Trendbiblia címlapján

A lap megjelenésével egyidőben pedig elindult a GLAMOUR Women of the Year szavazás. Idén is eldöntheted, hogy számodra kik a leginspirálóbb nők itthon. A márciusi Glamour magazin egy legfontosabb üzenetét, pedig a főszerkesztő, Maróy Krisztina így foglalta össze az ehavi levelében:

Egyre többet hallunk a lassulásról. Az eddig kívánatosnak, sikeresnek tartott életmód helyett ma ez jelenti az igazi értéket. Az elmúlt évtizedeket a multitasking, a huszonnégy órás elérhetőség ideája határozta meg, a gyorsaság tűnt a legfőbb értéknek, és a viselkedésünk, életmódunk ennek megfelelően változott; lett először sokkal dinamikusabb, majd fokozatosan egyre zaklatottabb. Ugye te is találkoztál már például azzal az igen hétköznapi jelenséggel, hogy az üzeneteikre, e-mailjeikre szinte azonnali választ várnak az emberek, és nem értik, hogyan késlekedhetsz. Több olyan esetről is tudok, amikor a késedelmes válaszból komoly konfliktus lett. Igen nyomasztó, másrészről nevetséges is ez az új elvárás. Ez azt jelenti, hogy mindig, minden cselekedetedben, tevékenységedben félbeszakít egy üzenet, ami teljesen másról szól, mint amiben éppen vagy, jobb esetben amit élvezel, megélsz. Láthatod, hogy ez cseppet sem ideális körülmény az élmények szerzéséhez és az életed megéléséhez. Nem véletlenül indult el jó pár évvel ezelőtt, és hódít egyre nagyobb teret magának a slow life-mozgalom, ami értékként állítja elénk a lassulást, az elidőzést, azt, ha időt adunk önmagunknak és másoknak is. A magazinban több módon is lesz erről szó, és persze maga A GLAMOUR LAPOZGATÁSA IS EGY SLOW LIFE-ÉLMÉNY, ami nagyon sokat ér: feltölt, kikapcsol, megnyugtatja az idegeidet. Gondold újra te is az életmódodat, mi pedig próbálunk ebben is a segítségedre lenni!

Ez is érdekelhet

Így viszonyulsz a házasságkötéshez a csillagjegyed szerint

Így viszonyulsz a házasságkötéshez a csillagjegyed szerint

G-Szex

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban