GLAMOUR Frizura - Variáld kedvedre

2016.október.12.

A frizurád segítségével nem csak a személyiségedet, de a hangulatodat, a vágyaidat és a mondanivalódat is kifejezheted. A különböző frizurákkal mindig megújulhatsz, más lehetsz, s ez valljuk be, elég ösztönző arra, hogy szebb színben lássuk a borús őszi-téli napokat.

Meríts most ihletet A Kérastase Visions of Style II. kampányfilmjéből, amelyben a szupermodell, Anja Rubik tíz különféle stílusú hajkölteménnyel varázsol el minket.

Tudtad, hogy a fejbőrt érintő problémák csupán 20%-a genetikai eredetű, míg 80 %-áért a környezeti hatások felelnek? A csodás frizura az egészséges hajjal kezdődik, amelynek alapja az egészséges fejbőr. Bár sokan nem is gondolnák, hogy ezt a részt is ápolni és táplálni kell, mégis igaz: akárcsak az arcod vagy a tested bőrét, ezt a területet is el kell látni tápanyagokkal, hidratálni kell és védeni a környezeti ártalmakkal szemben. Gondolj csak bele: a virágokat is úgy gondozzuk, hogy a földjüket locsoljuk és látjuk el tápanyagokkal. Nos, a fejbőr esetében is ugyanez a helyzet, a lehető legtökéletesebb eredményt pedig úgy érheted el, ha a fejbőrödre speciális pakolást teszel! Ebben segít a Kérastase Spécifique termékcsaládja:

1. Kérastase Spécifique Bain Divalent Balancing Shampoo zsíros hajtőre és érzékeny hajvégekre 5700 Ft/250 ml
2. Kérastase Spécifique Bain Riche Dermo Calm hipoallergén hajfürdő érzékeny fejbőrre és száraz hajra, 5700 Ft/250 ml
3. Kérastase Spécifique Masque Hydra-Apaisant ápló gélmaszk minden fejbőr- és hajtípusra 9550 Ft/200 ml

Keresd a hozzád legközelebb eső L`Oréal Professionnel szalonokat a www.salonexpert.hu -n!

GLAMOUR Frizura - Variáld kedvedre A frizurád segítségével nem csak a személyiségedet, de a hangulatodat, a vágyaidat és a mondanivalódat is kifejezheted

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói