Gyakran elkenődik a sminked? Ezzel a trükkel tökéletes lesz a megjelenésed a nap minden percében

Szponzorált tartalom

2019.június.27.

Veled is előfordult már, hogy a nyári forróságban véletlenül megérintetted házilag formázott szemöldöködet, és a rá felvitt dekorkozmetikumok fele ott maradt az ujjbegyeden? A sminktetoválással egész évben, és a nap minden szakában tökéletes lesz a megjelenésed.

Nem kell igazgatni, mert sosem kenődik el, nem folyik le a tánc, a buli hevében. Gyógyulás után bátran strandolhatsz, napozhatsz vele. Méhn Tünde sminktetováló mestert, nemzetközi trénert a felmerülő kérdésekről és a leggyakoribb szemöldöktetoválás bakikról kérdeztük.

Sokak szemében a sminktetoválás még mindig extravagáns, semmi mással össze nem téveszthető megjelenést ad. Pedig a kifli alakú szemöldökívek és a barna színű szájkontúrok ideje rég lejárt.

Manapság épp azért népszerű a sminktetoválás, mert képes hozni a természetes, illetve az ízlésesen sminkelt hatást. Ami a szemöldököt illeti, kérhetsz úgynevezett szálazott technikával készült szemöldököt, ahol lényegében a saját szemöldököd szálait egészítjük ki tetovált szemöldökszálakkal, miközben szépen megformált, elegáns és kifinomult ívet adunk neki. Az eredeti szálak növekedési irányát követve dúsítjuk, formázzuk, így lesz különösen könnyed, természetes. A púderesen sminkelt hatást eredményező ombre, illetve ezek kombinációja is számos változatban szerepel repertoárunkban.

A huszonévesek többsége szívesen és gyakran változtat külsején. Egy tartós sminktetoválás mennyire korlátozza lehetőségeiket például a hajszínváltás terén?
Ennek semmi akadálya. Ez idő alatt is nyugodtan átfestetheted a hajadat. Ésszerű határokon belül (azaz, amíg a választott árnyalat illeszkedik a bőröd tónusához és az arcod karakteréhez), tetovált szemöldököd is belesimul az új hajszíned adta megjelenésedbe.

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a sminktetováló művész kiválasztásánál?

Mint minden szakmában, sajnos itt is léteznek olyan önjelölt sminktetoválók, akik kellő szaktudás hiányában, nem megfelelő higiéniai körülmények között, kevésbé jó minőségű anyagokkal vagy épp kevés szépérzékkel dolgoznak. Ma már talán ritkább, de sajnos még mindig előfordul a testtetováló pigment használata is. Szalonjainkban a csúcsminőséget képviselő NPM sminktetováló gépeket és pigmenteket, valamint az általam kifejlesztett, 100%-ban természetes, növényi alapú ROSA Herbal Skin Care termékeket alkalmazzuk. Csak a legnemesebb alapanyagok érintkeznek vendégeink bőrével.

Szemöldöktetoválást készíteni óriási felelősség, hiszen vendégeink arcán alkotunk, kézjegyünket hosszú ideig, akár évekig is arcukon viselhetik. Egy balul sikerült szemöldök kedvezőtlenül befolyásolja megjelenésedet, bizonyos értelemben akár el is csúfíthatja. Eltávolításuk nehézkes és hosszadalmas folyamat, mely komoly anyagi áldozatokkal jár. Mindenkinek azt javasolnám, hogy legyen körültekintő a sminktetováló szakember kiválasztásakor - tette hozzá a sminktetováló mester.

Méhn Tünde világszerte ismert sminktetováló mester, nemzetközi tréner, aki több mint egy évtizedes tapasztalatával egyaránt kivívta a hazai és a nemzetközi sminktetováló szakma elismerését. Nevével fémjelzett szépségszalonjai Budapesten és Pécsett találhatók.

Látogass el A Méhn Tünde sminktetováló szalonok valamelyikébe, ahol tökéletes sminktetoválást varázsolnak arcodra.
További információt a pmuartschool.com/sminktetovalas/szemoldok oldalon találsz, kérdés esetén pedig írj az info@mehntunde.hu e-mail címre, vagy hívd fel a +36205138562-es telefonszámot.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói