Hibátlan szelfi retusálás nélkül? Hihetetlen, de igaz!

2016.február.5.

A kimondottan problémás, aknéra hajlamos bőrű Melanie Murphy szépségblogger videóját látnod kell, mert elképesztő!

Eddig, ha olyan selfie-t akartál készíteni, ami tökéletes, akkor rengeteg réteg alapozó, primer és korrektor segítségére volt szükséged. Le kellett töltened legalább egy applikációt is, és nem ártott, ha ráhúztál még néhány filtert.

Kinek van erre ideje, nem igaz?

A VICHY felkérte az ismert bloggert, hogy tesztelje legújabb, DERMABLEND \ [3D KORREKCIÓ ] alapozóját. A DERMABLEND készítmények eddig is arról voltak ismertek, hogy a magas fedőképességet és toleranciát a lehető legtermészetesebb megjelenésű sminkkel tudták kombinálni. Most az aknéra hajlamos bőrre alkotottak meg egy olyan alapozót, amellyel optikailag retusálhatod arcbőrödet.

Felnőttkori pattanások

A pattanásos arcbőr megfelelő sminkelése mellett természetesen a helyes ápolása is nagyon fontos. A felnőttkori pattanások gyakran visszatérően jelentkeznek, a stressz, a hormonális hatások miatt újra és újra előjönnek, illetve az idő múlásával egyre nehezebb megszabadulni a visszatérő pattanások okozta nyomoktól, mert az arcbőr lassabban regenerálódik.

Ezeket ki kell próbálnod!


1. Az új Normaderm arckrém a felnőttek pattanásra hajlamos, zsíros bőrének ápolására készült, amely segíthet szabályozni a faggyút és halványítani a pattanások után maradó nyomokat, foltokat, és hidratálja az arcbőröd.

2. A Normaderm micellás arctisztító, mert a bőröd tisztítását egyetlen mozdulattal megoldja.

Az alapozó, ami tökéletessé teszi a bőröd

A professzionális fedés és a bőrproblémák szakértője most az aknéra hajlamos bőrre alkotott meg egy olyan alapozót, amellyel optikailag "retusálhatod" arcbőrödet.

Hatóanyagok az aknéra hajlamos, zsíros arcbőr elfedése érdekében:

Apróbb bőrhibák, egyenetlenségek az arcodon?

Ha heget, foltot, vagy esetleg a szemed alatti karikákat szeretnéd elfedni, akkor mindenképpen próbáld ki az új Dermablend korrektor stiftet is, amely három árnyalatban kapható.

KERESD a gyógyszertárakban!


Még több tippért klikkelj a www.vichy.hu oldalra és ne felejtsd el őket követni a facebook (www.facebook.com/VichyHU és az Instgram oldalukon is @vichyhungary)!

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról