Hogyan őrzik meg szépségüket a nők Franciaországban? És Indiában? Vagy Brazíliában?

2016.február.3.

Szépnek és egészségesnek lenni jó dolog. Mindannyian erre törekszünk, és keressük a megoldásokat, amelyekkel a legjobb formánkat hozhatjuk. A Fine Living tévécsatorna új műsorában Rachel Hunter szupermodell Kínától kezdve Japánon át Brazíliáig azt kutatja, hogy a különböző kultúrákban hogyan őrzik meg az emberek fiatalos szépségüket, és mi a hosszú élet titka. A műsorból elleshetünk jó pár tippet, amit mi is alkalmazhatunk a jövőben.

A most 46 éves Rachel többször szerepelt a leghíresebb divatmagazinok címlapján, többek között a Vogue-nak is pózolt, és a legnagyobb divatcégek kifutóin is megfordult, jól ismeri tehát szépségipart, az állandó megfelelési kényszert. Idővel arra jutott, hogy meg kell találnia a szépség megőrzésének természetes módjait, és hogy nem szabad feláldoznia egészségét a külsejével szembeni elvárások miatt. Azért indult útnak, hogy a világot bejárva bemutassa azokat az ősi és modern módszereket, amelyeket egy adott ország lakói alkalmaznak szépségük és fiatalságuk fenntartása érdekében.

Útja Franciaországban indul, ahol egy divatbloggertől megtudja, hogy a francia nők kifinomultságának a kulcsa a "könnyed sikk", amitől úgy tűnik, a nők minden erőfeszítés nélkül remekül néznek ki. Ez Párizsban ma leginkább a következőkből adódik össze: a bőrhibákat remekül fedő és egyben hidratáló BB-krémből, száraz samponból és a divatos sálból. Utánajár a "francia paradoxonnak" is: hogy lehet az, hogy a franciák gyakran esznek zsíros ételeket és isznak alkoholt, mégis sokkal kevesebb náluk az elhízott és a szívbeteg ember, mint például Amerikában vagy épp Magyarországon? És hogy a vörösborban található rezveratrol tényleg egy öregedésgátló, rákmegelőző és gyulladáscsökkentő csodamolekula-e.

Franciaországból Dél-Koreán át Görögországba, Ausztráliába, Indiába és még számos egzotikus helyre ellátogat a műsor alatt. Mire a modell mind a 12 országot végiglátogatja, ami listáján szerepel, rájön, hogy számos dolgot át kell értékelni az életében: étkezési szokásait, kozmetikai termékeit, a stresszkezelést, a családjára, barátaira fordított időt. A műsor nekünk is segíthet abban, hogy megtaláljuk a legjobb megoldásokat a szépségünk és egészségünk megőrzéséhez, hogy új tippeket kapjunk - miközben fantasztikus tájakat, szokásokat, embereket ismerhetünk meg.

Rachel Hunter szépségtúrája vasárnaponként 21:00-kor a Fine Living tévécsatornán látható.

Ez is érdekelhet

7 apróság, amiért nem lesz az igazi a mézeskalácsod

7 apróság, amiért nem lesz az igazi a mézeskalácsod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói