Igazi hajszínforradalom: A legszebb színekben tündökölhetsz, ha betartod ezeket a szabályokat

Sohasem volt még ekkora szabadságod a hajszínválasztás terén. Hogy miért? Mert manapság már nincs kockázata annak, ha mondjuk barnáról szőkére váltanál, a hajszálak roncsolódása miatt ugyanis nem kell többé aggódnod. A bondereknek köszönhetően a hajad a szőkítés és a festés alatt nem szenved el károsodásokat, sőt, a szerkezete még sokkal egészségesebb is lehet, mint festés előtt volt. Lássuk, hogyan vélekednek a szakemberek a bonderekről!

Tellér Henrietta, Maldív Szépségsziget, Kecskemét

– Ha arra vágysz, hogy a kémiai folyamatok után, mint amilyen a szőkítés, a melírozás vagy a hajfestés, a hajad ápolt, fényes, trendi és egészséges maradjon, akkor mindenképpen kérd a SMARTBOND terméket fodrászodtól! Ennek a különleges kötéserősítő technológiájának köszönhetően a haj ápolt és rugalmas marad! Mivel a kötések megerősödnek, így ez a hajszín tartósságát is megnöveli.

Kószó Eszter, Kócos Szalon, Szeged

– Egy jó smink a tökéletes megjelenés egyik kulcsa, és ugyan ez igaz a hajszínre is! Ha megtalálod a bőrödhöz, szemedhez leginkább illeszkedő hajszínt, akkor megkoronázod a megjelenésed. Egy szép hajszín az arcodat frissé, üdévé, bájossá tudja varázsolni és emellé már egy minimális smink is elegendő lehet. A SMARTBOND segítségével pedig már semmi sem szabhat határt a tökéletes hajszín elkészítésének!

Ismerd meg a Bondereket!
A bonderek a fodrászok munkáját és a hajfestést forradalmasító technikai termékek, amelyeket a szőkítőkhöz, vagy a hajfestékekhez kell hozzáadni. Az a szerepük, hogy megvédjék a hajszálakat az oxidáció káros hatásaitól, megerősítsék a szerkezetüket, megvédjék a puhaságukat. Tehát egy professzionális felhasználásra készült termék a bonder, s habár nem te magad fogod használni, azért jó tudni, hogy a fodrászod ilyennel dolgozik-e. A bonderekkel ráadásul duplán jár jól a hajad: egyrészt megújítja, másrészt megerősíti a hajszálakban lévő kémiai kötéseket, így ha esetleg roncsolt a hajad, akkor sem kell lemondanod a szőkítéstől, mert ezzel nem csak hogy nem rontod tovább az állapotát, de még javíthatsz is rajta.

Ne köss kompromisszumot, ha álmaid hajszínéről van szó, inkább tedd próbára a L'Oréal Professionnel Smartbond termékeit a L'Oréal Professionnel szalonokban! Hogy merre indulj? Nézd meg itt: www.loc.salon-expert.hu

Új hajszínre vágysz? Meríts inspirációt a kifutók frizuráiból!

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt