Íme a legfelkapottabb beauty trendek a Pinteresten!

2017.március.22.

Ha egy kicsit visszatekintünk a 2016-os évre, akkor a szépségtrendek tekintetében egyáltalán nem lehet okunk panaszra, már ami a változatosságot illeti. Hogy ebben az évben várhatóan mik lesznek a befutók, azokra már most érdemes figyelni: nézd meg most a Pinteresten a legnagyobb érdeklődésnek örvendő beauty pin-eket!

A lazán feltűzött, fonattal kombinált frizurák várhatóan a nyár kedvencei lesznek mert hétköznapokon ugyanúgy megállják a helyüket, mint a nyaraláson vagy akár egy esküvőn!

Ez a különleges melírozási technikára a barna hajúak szeme csillan fel, mert ez egy olyan változtatás, amely nem túl drasztikus, mégis változatosságot jelent.

Még sosem voltak ennyire népszerűek az arcpakolások, és ez a trend várhatóan csak erősödni fog. A legtöbben szenes, machta zöld teás, illetve agyagos pakolással kapcsolatos recepteket, fotókat pinneltek.

Ezt olvastad már? Top 5 szépségtrend, amit muszáj kipróbálnod

Magyar megfelelője nincs, de aki követi beautybloggerek, és a sminkesek bejegyzéseit, az bizonyára már találkozott ezzel a technikával. A lényege, hogy egy csodás tusvonalat egy natúr rész követ a szemhéjon, majd e fölött, a mélyítővonaltól és éles szélű, felfelé azonban elsatírozott ív található.

Annyira csajos és annyira nyári, hogy egyszerűen nem tudunk betelni vele! Ha közel áll hozzád a vintage glamour stílusú akkor nincs mese, ki kell próbálnod!

Ez is érdekelhet

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

GLAMOUR Horoszkóp

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint