Íme az új kedvenc hajvasalód: bárhol, bármikor lehetővé teszi a hajformázást

2020.március.13.

A Dyson CorraleTM vezeték nélküli hajvasaló szabadalmaztatott Dyson hajlékony formázólapokat alkalmaz, amelyek a tincsekhez igazodva biztosítanak kiemelkedő hajformázást feleakkora mértékű hő miatti károsodással. Bárhol és bármikor lehetővé teszi a hajformázást, a hagyományos készülékekhez képest gyorsabban.

A készülék minden hajtípusra alkalmas, és a Dyson Intelligens Hőfokszabályzó technológiájával rendelkezik, amely precíz hőmérsékletet biztosít a formázáshoz. Négycellás lítium-ion akkumulátor technológiája teszi lehetővé a vezeték nélküliséget, így a kiemelkedő stílus bárhol és bármikor elérhetővé válik.

A hajformázás tudománya

A Dyson Corrale ™ hajegyenesítőt úgy tervezték, hogy biztosítsa a haj hatékonyabb védelmét, valamint a sima és fényes frizurát. A Dyson majdnem egy évtizede kutatja az egyenesítés tudományát, több mint 100 millió fontot fektetett hajlaboratóriumok kialakításába szerte a világon, és több ezer hajkutatót, mérnököt és szakember foglalkoztatott. Ezek a szakértői csapatok részletesen megvizsgáltak minden szempontot, a haj felépítésétől a levegőáramlás dinamikáig, tanulmányozva a termikus, mechanikai és kémiai károkat - és annak hatásait a haj egészségére.

A Dyson kiterjedt tesztjei rávilágítottak arra, hogy a lapos lemezzel rendelkező hajvasalók a hőt csak a tincsek vastagabb részén tudják kifejteni, és ez azt jelenti, hogy a fürt széle felé haladva a szálak lazák maradnak és hajszálak szállni kezdenek. Ezek csak többszöri áthúzás után rendeződnek a tincsekbe. Ekkorra azonban a túl magas hő miatt a hajszálak sérülhetnek, veszíthetik fényükből és fakóbbá válhatnak.

Úttörő lemeztechnológia

A Dyson az eszközhöz egy komplex mangánréz-ötvözet formázólapokat fejlesztett ki, amely hat fém ötvözetéből áll, hogy biztosítsa az optimális rugalmasságot, szilárdságot és hővezetést. Mindegyik pontosan 65 mikron vastagságú – ez az emberi haj szélessége – , és a turmalin szegélyek biztosítják az ionizáló hatást, ezzel csökkentve a sztatikus állapot kialakulását.

A hagyományos hajvasalókkal ellentétben a Dyson CorraleTM hajvasaló egyedülálló felixibilis lapjai a haj formázására és rendezésére szolgálnak, így hatékonyabb és eredményeseb formázást biztosítanak, miközben csökken a hőtől való függés. Mivel a lapok felveszik a tincs formáját, egyenletesebben érik a tincseket, így a hajszálak nem szállnak. Ez a kontrollált formázás lehetővé teszi a szebb eredményt, 50% -kal csökkentve a magas hőmérséklet okozta károkat1.

Intelligens hőmérséklet szabályozás

A Dyson Corrale™ hajvasaló három hőfokozattal rendelkezik: 165° C, 185° C, és 210° C. Ezek lehetővé teszik, hogy a hőmérsékletet mindig a haj típusához és a kívánt stílushoz igazítsuk. Ezek a beállítási lehetőségek és a flexibilis lapok által biztosított szabályozottabb formázás együttesen lehetővé teszik, hogy akár alacsonyabb hőmérsékleten is használják a készüléket anélkül, hogy kompromisszumot kötnének az eredményt illetően.

A Dyson szakemberei úgy találták, hogy bár a hőmérséklet-beállítások a hagyományos hajvasalók többségénél jelen vannak, a formázólapokról leadott valós hőmérséklet jelentősen ingadozhat, attól függően, hogyan reagálnak a hajvasaló az energiaforrásra.

Csakúgy, mint a Dyson SupersonicTM hajszárító és a Dyson AirwrapTM hajformázó, a Dyson CorraleTM hajvasaló is intelligens hőfokszabályozó technológiával rendelkezik. Platina érzékelője másodpercenként 100-szor méri a hőmérsékletet. Ez a technológia egy mikroprocesszorral kommunikál, amely a fűtőrendszert irányítja, ezáltal precíz hőfokot szolgáltatva.

Négycellás lítium-ion akkumulátor

A Dyson Corrale ™ készülék vezeték nélküliségét a vállalat akkumulátor-technológiai szakérzelmének köszönhető, amely a vezeték nélküli porszívók fejlesztéséből származik.

A négycellás lítium-ion akkumulátorral működő Dyson Corrale™ hajvasaló a vezetékes készülékek hőfok teljesítményét nyújtja, a vezeték nélküliség sokoldalúságával, melyben az univerzális feszültség lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhol és bármikor formázhassák a hajukat. A repülő üzemmód biztosítja, hogy az eszköz megfeleljen a légi utazási előírásoknak, és a készülék kézi poggyászban is szállítható legyen3.

A hajvasaló mindössze 70 perc alatt töltődik fel teljesen, és akár 30 percig1 biztosít vezetk nélküli formázást, bárhol is járunk. Ha a hajvasalót rendszeres időközönként az ergonomikus töltőállomásba helyezzük formázás közben, vagy a mágneses 360°-os töltőkábelt csatlakoztatjuk, a készülék hibrid töltési módot biztosít arra az esetre, ha több időre van szükség a haj elkészítéséhez.

A Dyson Corrale ™ hajvasaló májusban lesz elérhető Magyarországon a dyson.hu hivatalos weboldalon és más értékesítési pontokon. A Dyson jelenlegi termékcsaládjáról a dyson.hu

Ez is érdekelhet

A tökéletes fenyőfa titka - Mégis melyiket érdemes választani?

A tökéletes fenyőfa titka - Mégis melyiket érdemes választani?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói