Interjú Tolvai Renivel: Megtanult profin sminkelni, megvált több mint húsz kilótól, ontotta magából a nagyszerű dalokat!

2022. február 23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Tolvai Reni számára megszokott a színpad igéző világa. Egy világ, mely minden alkalommal újabb lehetőséget ad arra, hogy egy másik oldalát fedezhesse fel és mutathassa meg a nagyközönségnek. Jöjjön a szikrázó fényjáték, és persze az énekesnő védjegyévé vált sminkek, melyeket ő maga keltett életre!

Tolvai Reni
Tolvai Reni

Rengeteg változás történt az énekesnő életében. Megtanult profin sminkelni, megvált több mint húsz kilótól, ontotta magából a nagyszerű dalokat – és egy sminkkollaborációval is előrukkolt.

Maradj fókuszban! A lágy bézses tónusok bár elsőre túlságosan egyszerűnek tűnhetnek, ha tudod, hogyan használd őket, mennyei harmónia lehet a végeredmény.Kesztyűs body KISSMARK Gyűrű – vintage Fülbevaló KISSMARK

Mióta áll hozzád közel a szépségápolás világa?

Kiskorom óta, mióta kitaláltam, hogy énekelni szeretnék, meghatározó része az életemnek. Nekünk az énektanárnőnk azt tanította, hogy egy énekesnőnek nemcsak a színpadon kell helyt állnia, hanem ha úgy adódik, ki kell sminkelnie magát, meg kell csinálnia a haját, fel kell öltöznie, és mindent tudnia kell, ami az előadóművészethez szervesen kapcsolódik. Nem biztos, hogy minden alkalommal lesz melletted egy stáb, de neked akkor is kifogástalanul kell kinézned. Szerencsésnek mondhatom magam, mert édesapám festőművész volt, és tőle örököltem egy kis kézügyességet. Gyerekkoromban rengeteget rajzoltam, festettem, tinédzserként rajzversenyeket is nyertem, de annyira nem érdekelt ez a terület, csak ösztönből csináltam, inkább az énekléssel foglalkoztam. A rajz így háttérbe szorult.

Irány a színpad! Vesd be a fémszínek varázsát, és játssz bátran a textúrákkal! Egy-egy feltűnőbb részlettel sokat dobhatsz a megjelenéseden. Blézer BALMAIN – Luxury Cartel Budapest Legging ZARA Öv ZARA

Mikor jött a sminkelés az életedbe?

Valójában akkor kezdett el komolyabban érdekelni, amikor bekerültem a Megasztár tehetségkutató műsorba. Ott találkoztam először profi sminkesekkel, akiktől nagyon sokat tanultam. Azóta tizenegy év telt el, és csak fokozódott a rajongásom a téma iránt. Rengeteget gyakoroltam, számtalan Youtube-videót néztem, és a sminkes barátnőim is nagyon sokat segítettek.

A smink és a szép megjelenés mit sem ér, ha nem szereted magad. Te mit gondolsz erről?

Hiába szép a sminked, nem lesz olyan kisugárzásod, ha te belülről nem érzed, hogy szép és jó ember vagy. Korábban nekem is volt ilyen élményem. Általában az ismertebb emberek életének része az online zaklatás, megszégyenítés. Nap mint nap szembesülünk olyan megjegyzésekkel, hogy „dagadt vagy”, „ráncos vagy”, „szörnyű a hajad”. Nehéz eljutni arra a pontra, hogy ténylegesen hidegen hagyjanak az ilyen megjegyzések. Nagyon sokat kell dolgozni azon, hogy bármi történjen, ezek ne billentsenek ki, és ne veszítsd el az önbizalmad.

Az ikonikus személyiség mellé ikonikus smink dukál. Nem meglepő, hogy a látványos cicás tus és a tükörfényes vörös ajkak minden alkalommal ellopják a show-t! Kristályos ruha KISSMARK

Mi a titka a magabiztosságodnak?

Amikor elkezdődött a karantén, kitaláltuk édesanyámmal, hogy belevágunk egy életmódváltó programba, úgy gondoltuk, hogy ez fog minket átlendíteni a bezártságon. Azóta anyukám húsz kilót, én pedig huszonkét kilót fogytam, és több mint egy éve tartjuk a súlyunkat. Egy ilyen változás óriási önbizalomlöketet ad. Egész életemben küzdöttem a súlyommal, most végre sikerült elérnem, hogy ne legyek zavarban, ha például fotóznak, és utólag ne aggódjak, hogy fogok kinézni a képeken.

Hogy sikerült elérned ezt a bámulatos eredményt?

A Herbalife Nutrition életmódváltó programját követem, ami alapvetően egy magas fehérjealapú étkezést jelent. Naponta öt-hat alkalommal eszem, reggelire és vacsorára fehérje-shaket fogyasztok. Tízóraira és uzsonnára valamilyen snacket, ebédre pedig valamilyen fehérhúst, sok zöldséggel és egy kis szénhidráttal kiegészítve. A speciális étkezés mellett pedig elkezdtem futni és otthon edzeni. Van pár dolog az életemben, amiben nagyon elszánt vagyok, az egyik ilyen most ez az életmódváltás lett. Hasonlóan voltam a saját sminkmárkával is. Bár még nem értem el, de óriási lépcsőfok, hogy létrejöhetett az Inglot sminkmárkával közösen megalkotott sminkkollekcióm.

Olyan sminkfanatikus vagy, aki smink nélkül is büszkén vállalja magát.

Fontos, hogy smink nélkül is szeressük magunkat. Tény, hogy önbizalmat ad, kiemeli a nőies vonásokat, ettől érezzük magunkat annyira jól. Ám az is elengedhetetlen, amikor hazaérsz este és lemostad, akkor is lásd magadban a szépet!

Fotó: Perger Viktória

Szöveg: Csáti Melinda, Szakál Réka

Smink: Tolvai Reni

Haj: Haller János

Stylist: Kiss Márk

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Breaking: Katalin hercegné visszatér, friss fotóval adott ki közleményt az állapotáról

Breaking: Katalin hercegné visszatér, friss fotóval adott ki közleményt az állapotáról

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Mennyire szórod a pénzt? Töltsd ki tesztünket és derítsd ki! (x)

Mennyire szórod a pénzt? Töltsd ki tesztünket és derítsd ki! (x)

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)