Intimstyling haladóknak!

2013.május.29.

Egy valamire való nőnek muszáj az intim szőrzetét is fazoníroztatni. Nem túl kellemes érzés, de hát a férfiakért mindent… ugyebár.

Glamour szerkesztőség
Fotó: Thinkstock

Régebben totálisan kielégítő volt, ha a bikini vonaladból eltüntetted a szőrt. Az például teljesen érthetetlen lett volna, ha a bugyid vonalán belül leszedetsz mindent a kozmetikusoddal. Ma már azonban virágzik az intimkozmetika és ahogyan a hajviseleted, úgy a lenti frizurád is stylingolni kell. Ha hosszúra hagynád, a te dolgod. Ha azonban érdekelt vagy néhány csajos megoldásban, olvass tovább.

Alul semmi
A kislányos külsőért minden pasi odavan. Ezen nincs mit szépíteni, ezt el kell fogadnod és legalább egyszer kipróbálnod.

A brazil

A szeméremajkakat leszámítva teljesen le kell csupaszítanod mindent. Még ha nagyon fáj is.

A nászutas

Szedj le mindent, a szeméremajkakon megjelenő utolsó szálacskáig. Ez még jobban fáj mint az előző, de garantált a siker.

Miért ne lehetnél kreatív, igaz? Ezernyi lehetőséged van.

A mini, a mega és a mini-mega

A mini lényege, hogy a vénuszdombodon rövidre nyírod a szőrt, de szinte az egész felületét lefedi. Lényegében csak formáznod kell a pályát. A mega esetében képzeled el, mi lenne, ha olyan tanga lenne rajtad, ami a dombod alig takarja. Pont eddig tartson a vonal felső határa. A mini-mega vékonyabb és még kevesebb, mint az első két verzió, valójában csak jelzésértékű.

Leszállópálya kezdőknek és haladóknak
Az első esetben kétoldalt lecsupaszítod, de középen hagysz egy puha "szőnyeget". A puhasága látványos legyen. Ha ezt már unod, akkor tovább léphetsz és akár ceruzavékonyságú vonalat is formázhatsz. Csak a látszat kedvéért. Figyelem! A meghagyott intimszőr ne legyen nagyon mini!

Ezt mutasd!
Ha igazán ügyes lepedőakrobata vagy, talán nem árt a céltáblát is feltüntetned. Egy vastagabb nyíl –bár kissé túl egyértelmű- kiváló erre, de ezt csakis ráérős péntek vagy vasárnap délután próbáld meg kialakítani. Ha a kiválasztottad lepnéd meg, egy szívecske igazán bájos meglepetés lehet számára. Utóbbi kettő esetében azonban tényleg célszerű felkeresned egy intimkozmetikust, aki pár perc alatt eleget tesz a kérésednek.

Cifrázd!
Díszítheted kristályokkal és kövecskékkel a dombod. Kirakathatod a barátod nevét, csillagocskákat, vagy napocskákat, ami csak tetszik.

Hogy túlzásba lehet-e esni? Tulajdonképpen kit érdekel. Csak te láthatod és a partnered.

Ez is érdekelhet

Felkavaró, de annál fontosabb TikTok trend terjed - Elmagyarázzuk a jelentését

Felkavaró, de annál fontosabb TikTok trend terjed - Elmagyarázzuk a jelentését

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói