Ismerd meg a tudatos, organikus ANITATOTH szépségápolási márkát

2020.november.23.

Az ANITATOTH-ban a tudatosság és az exkluzivitás egyedülálló randevúja valósul meg, így a márka gazdag, természetes összetevőkből megalkotott termékei különleges helyet foglalnak el a hazai high-end szépségápolás palettáján. Az egészséges és céltudatos életmód alapjaira építkező ANITATOTH, mely külső jegyeiben előkelő, belül pedig a részletekig letisztult termékpalettát kínál, most eszményi arcára is rátalált, valamint új termékkel köszönti a téli szezont.

Az ANITATOTH sokáig kutatott nagykövete után, aki olyan tökéletes eleganciával képviseli a márkát, mintha csak ebbe a természetes, kifinomult világba született volna. Így lett a márka képviselője Tombor Nelli, modell és séf, aki – az ANITATOTH-hívőkhöz hasonlóan - maga is szenvedéllyel érdeklődik az egészséges életmód iránt. Az értékalapú gondolkodásmód és – a főzés esetében is - a természetes alapanyagokhoz való kötődés szintén közös nevezőt teremt Nelli és a márka alapítója, Anita között - mindezek mellett a modell, karrierje során többnyire szépségápolási termékeket reklámozott, amely miatt ugyancsak testhez álló számára az új feladat.

"Kevés arcápolási terméket használok és ha valami beválik, ahhoz hűséges vagyok. 15 éve használom ugyanazt a hipoallergén lemosót, az utóbbi időben megszerettem az ANITATOTH arcolajokat, amiket napi szinten használok, valamint az AT jövőre piacra kerülő arcradírja is biztosan mindig ott lesz a polcomon" – mondja Tombor Nelli.

Az együttműködést még izgalmasabbá teszi, hogy az ANITATOTH legújabb kampányfotóit Nelli férje, Tombor Zoltán fotográfus készítette.

"Az ötletem az volt, hogy olyan "igazi" és életszerű képeket csináljak Nelliről, melyek nem a porcelánra retusált, tökéletes arcot favorizálják, hanem ennél egy valóságosabb, a viszonyunknak is köszönhetően személyesebb megjelenést tükröznek. Hiteles, egészséget sugárzó és minél inkább Nelli személyiségét hangsúlyozó fotókat szándékoztam készíteni, igazi érzelmekkel és ráncokkal"- mondja Tombor Zoltán.

Bemutatkozik a Kiegyensúlyozó szappan ucuuba vajjal

Az új kampány mellett egy vadonatúj termékkel is tovább teljesedik az ANITATOTH világa: ez a Kiegyensúlyozó szappan ucuuba vajjal, amely szintén egy gazdag összetevőjű bőrvitalizáló – olyan mámorító és értékes aromák randevúja valósul, meg benne, mint a fahéjlevél, a kardamom, az édesnarancs, a szegfűszeg és gyömbér. Antioxidánsokban és vitaminokban bővelkedő, tápláló és ápoló szappan, mely hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, miközben elősegíti bőrünk természetes megújulását és bársonyos végeredménnyel kápráztat el.

Az ANITATOTH a következő hónapokra is tartogat újdonságokat. A tudatosság fogalma, amely a márkanagykövet, Nelli és az alapító, Anita számára, valamint az AT termékek kapcsán is meghatározó, hamarosan az újrahasznosítható csomagolás bevezetésével is megerősítést kap a márka szótárában, 2021 elején pedig arcápolási termékpaletta darabjai sorakoznak fel az ikonikus Chocolate és Sweet Lavender testápolók, valamint a Kiegyensúlyozó szappan mellé.

Az ANITATOTH új kampánya és valamennyi terméke tökéletesen megragadja ezt az egyedülálló világot, amely a kevesebb több jegyében formálódott meg. Kiemelkedő minőségű, organikus összetevők, a természet nagyvonalú ajándékai, melyek egyszerűen segítenek hozzá bennünket a ragyogó, hidratált bőrhöz és – napról napra - a kiegyensúlyozottság kényelméhez is. Egy jól követhető, minimalista szépség-rutin és épp annyi jótékony hatás, amelyre az ideális bőrápoláshoz szükségünk van.

ANITATOTH X RUZICSKA TÜNDE

Az ANITATOTH új termékéhez, valamint a márka formavilágához igazodott Ruzicska Tünde kerámiaművész, amikor megalkotta a Kiegyensúlyozó szappanhoz tartózó szappantartót.

"A márka formavilágához tervezett szappantartó magas tűzön égetett fehér porcelánból készül, melyet transzparens mázzal fedtünk be a könnyű tisztíthatóság miatt. Elülső részét fényarany matricával égettük fel, amelyen elegánsan és letisztult módon köszön vissza a márka megjelölése – egységet létrehozva a nyers és natúr anyaghasználat és az elegancia között" – mondja az alkotó.

Ez a különleges kézműves termék, amely hosszas odafigyelésből, szakmai tudásból és alázatból született, stílusában és szellemiségében is tökéletesen illeszkedik az ANITATOTH minimalista, ugyanakkor értékgazdag világába.

Ez is érdekelhet

Emmy gála 2021: íme a legcsodálatosabb ruhaköltemények

Emmy gála 2021: íme a legcsodálatosabb ruhaköltemények

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján