Itt jártunk: Pierre René termékek Magyarországon

2015.november.23.

A Pierre René Professional készítményei az alapítás óta a legmagasabb minőséget képviselik: a folyamatos fejlesztések, a szakmai maximalizmus és a megújulás képessége, amely a céget és termékeit jellemzi, hamar lehetővé tette a márkának, hogy a szépségipar fővárosába is betörjön. Vitathatatlan, hogy a kozmetikai ipar központja Párizs, amelynek mára egyik aktív szereplője lett a Pierre René Professional is. A cég franciaországi központjának megnyitását gyorsan követte a nemzetközi piac meghódítása. A párizsi központból irányítják a nemzetközi értékesítést, és itt zajlik a folyamatos fejlesztés is – neves szakértők és designerek bevonásával.

Pierre René Professional magyarországi képviseletének ügyvezetője, Tolnai Balázs

A márka jelenleg több mint húsz országban van jelen világszerte, a legmagasabb elvárásoknak megfelelő termékek hipoallergének, bőrgyógyászatilag teszteltek, és jelentős részük parabén mentes. A Pierre René Professional emellett a környezetvédelem iránt is elkötelezett, így szakemberei a kozmetikumok fejlesztése és tesztelése során nem végeznek állatkísérleteket, és az újrahasznosított csomagolóanyagok felhasználását helyezik előtérbe.

A Pierre René Professional magyarországi képviselete a vállalat szellemiségének megfelelően magas minőségű szolgáltatásaival, minden igényt kielégítő forgalmazói háttérrel, több évtizedes szakmai tapasztalattal és a luxuskozmetikai piac ismeretével áll a hazai partnerek rendelkezésére.

Mezei Ildikó képzőművész segített a kép megfestésében

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói