Izzadás és testszag

2013.november.5.

Ha valamire, akkor a szagokra nagyon érzékeny vagyok. Szerintem a többi ember is így van vele, így nagyon örültem, amikor egy új izzadásgátlóról hallottam.

Kezdjük ott, hogy kissé hitetlen voltam. Nem vagyok a terméktukmálós fajta sem, de amiről most írok, az olyasmi, ami tényleg megéri az árát. Mert kipróbáltam és szuper. A Rexona Maximum Protection izzadásgáltójának hála mit sem számított, hogy elég stresszes hetem volt és úgy rohangáltam, mint egy pók a falon. Este bekentem magam vele és egész nap finom illatom volt és nem kellett aggódnom amiatt se, hogy foltos lesz az ingem.

Kutatás
A száraz tények közül csak annyit, hogy rengetegen nem tudják, hogy óriási a különbség a dezodork és izzadásgátlók között. A Rexona kutatása rávilágított, hogy a legtöbben valamilyen illatos spray-t használnak (57%), a kedveltségi lista második helyén a golyós dezodorok állnak (44%) míg a legkevesebben választják a stifteket (24%). Sokan egymás mellett párhuzamosan is használják a különböző típusokat. A legtöbb nő (82%) pedig parfümmel együtt használja izzadásgátlóját vagy deóját.

Miért este használtam?
Mert a leírás is azt javasolta, és éjszaka, amíg pihenünk, a verejtékmirigyek kevésbé aktívak. Az izzadásgáltónak van ideje kifejteni hatását, így hatékony védelmet biztosít másnapra- még a reggeli zuhanyzást követően is. Bizony, fürdést nem helyettesít, de szerintem csodát tesz ha testszagról és izzadásról van szó.

Próbáljátok ki, ez nem reklám, hanem tény.

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói