Janicsák Veca lett a Garnier BB krém új arca

2015.augusztus.10.

A gyönyörű hangú énekesnő mostanában két teljesen új szerepben próbálhatja ki magát. Amellett, hogy hamarosan anyai örömök elé néz, Janicsák Veca a Garnier BB krém magyar arcaként népszerűsíti a szuper terméket, ami nők millióinak könnyíti meg nap mint nap az életét.

Milyen érzés, hogy te vagy a Garnier BB krém arca?
Mindenképpen megtiszteltetés számomra. Már az első pillanattól tudtam, hogy egy olyan termékről, illetve egy olyan márkáról van szó, amit szívesen képviselek, függetlenül attól, hogy nagyon ritkán vállalok el ilyesmit. A Garnier BB krém maximálisan passzol az egyéniségemhez is, így külön örülök neki, hogy én képviselhetem ezt a szuper krémet és egy olyan dolgot reklámozhatok, amiben valóban hiszek.

Miért szereted a Garnier BB krémet?
Amióta elkezdtem használni, jelentősen könnyebb lett életem. Nem kell órákat töltenem a tükör előtt: csak felkenem egy lépéssel és egyszerre gondoskodhatok a hidratálásról illetve az alapozásról. Könnyű állagának köszönhetően pedig nem nehezíti el az arcomat, amit különösen ilyenkor nyáron élvezek a legjobban.

Hogy telik a nyár?
Már mindenki számára publikus, hogy jövő januárban anyai örömök elé nézek, de emellett nem szeretnék teljesen lemondani a munkáról sem. Egészen szeptember végéig akarok dolgozni. Bár utána egy kis időre elköszönök majd, a Garnier BB krém arcaként pedig továbbra is találkozhat velem a közönség.


Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!