Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber kísértetiesen hasonlít édesanyjára új címlapfotóján, de pont ez volt a cél

Oda és vissza vagyunk a híres anya-lánya párosokért, az egyik legnagyobb kedvencünk mind közül pedig a Cindy Crawford és Kaia Gerber duó. Kaia legutóbbi címlapján szupermodell anyukája egyik kilencvenes évekbeli kampánya előtt tisztelgett, a hasonlóság köztük pedig letagadhatatlan.

Kaia legutóbbi fotóin egy az egyben úgy fest, mint Cindy Crawford a kilencvenes években
Kaia legutóbbi fotóin egy az egyben úgy fest, mint Cindy Crawford a kilencvenes években
Fotó: Getty/Glamour

Napjaink egyik legnagyobb trendvonala mind a divat, mind a szépségápolás terén a kilencvenes évekből táplálkozik - a hatalmas, dús hajkorona és az erősen kontúrozott ajkak mellett visszatértek a csípőfarmerek és a kicsi válltáskák is. Folytathatnák még a listát, de teljesen felesleges, hiszen ha csak kilépsz az utcára, biztosan azonnal észreveszel pár nagy visszatérő motívumot, akkora reneszánszát éli az előző évezred utolsó nagy korszaka. Ennek apropóján Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber teljes kilencvenes évekbeli hangulatban debütált az i-D magazin címlapján, és ennél eredetibbet el sem tudnánk képzelni, hiszen a két képet összehasonlítva Kaia egy az egyben úgy néz ki, mint a szupermodell egyik legikonikusabb kampányfotóján. A rejtett utalásokból egyértelműen következtetni lehet a célra: Kaia ezzel a címlappal édesanyja előtt tiszteleg.

Történelmi pillanatok

Cindy Crawford neve valószínűleg jó sokáig ott lesz a köztudatban, hiszen csodás vonásaival már nagyon fiatalon elkápráztatta a nagyközönséget. Gyermekei hasonló sikerekre számíthatnak, a még csak 21 éves Kaia már ennyi idősen elmondhatja magáról, hogy nem kisebb nevű márkák kifutóin vonult, mint a Versace és Chanel, vagy olyan cégek választották kampányarccá, mint Calvin Klein vagy Marc Jacobs. Kaia természetesen gyönyörű vonásait egyértelműen az édesanyjától örökölte, az i-D magazin címlapját és édesanyja régi fotóját egymás mellé téve úgy mutatnak, mint két tojás.

Aki szemfüles, az észrevesz a fotókon egy leleményes utalást is, ugyanis Kaia hajában a hajcsavarók helyett kólás dobozok kerültek. Az üzenet egyértelmű: az anya-lánya kötelék rendkívül erős és elszakíthatatlan, a fiatal modell anyja kilencvenes évek egyik legátütőbb sikere előtt tiszteleg ezzel a jelképpel. Nem ez az első eset, hogy ennyire szembetűnő köztük a hasonlóság, a rajongók Kaia egyik tavalyi megjelenése után is alig bírták kapkodni a fejüket.

12 híres fiatal lány, aki pont úgy néz ki, mint sztár édesanyja

Lesd a sminktrükköt!

Kaiának, csak úgy, mint anyukájának, remekül áll a tusvonal, legyen szó a füstös vagy a teljesen klasszikus változatról. Sminkese, Diane Kendal Instagram posztjában árult el némi részletet a készülődéskor használt eszközeiről.

Sokakat meglepetésszerűen érhet, hogy a sztársminkes ennek a sminknek az elkészítéséhez nem egy méregdrága luxusterméket, hanem egy elérhető árú Zara szemhéjtust választott.

A Zara amellett, hogy egy könnyen használható, precíz és pigmentált szemhéjtust dobott piacra pénztárcabarát áron, még a környezet védelmét is figyelembe vette, ugyanis egy utántöltős módszer segítségével igyekszik csökkenteni a kozmetikai ipar lábnyomát. Éljenek az ökotudatos megoldások!

Sztárhírek első kézből:

Ez is érdekelhet

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói