Kaia Gerber pink hajról, niacinamidről, és hogy miért van odáig a kristályokért

2021.május.15.

Kaia Gerberről néhány dolgot az egész világon emberek milliói tudnak: modell, Cindy Crawford lánya, és Marc Jacobs Daisy illatának a reklámarca. Mindezeken túl azonban sok más érdekességet ő maga árult el az életéről a Vogue magazinnak, közülük néhány dolgot pedig biztos, hogy neked is érdemes eltanulnod tőle.

Kaia Gerber pink hajról, niacinamidről, és hogy miért van odáig a kristályokért
Fotó: Instagram

1. Nyugodt reggelek

Kaia reggeli rutinja a karantén alatt jelentősen átalakult, ami leginkább abban nyilvánul meg, hogy sokkal hosszabb lett. Szeret reggelente írni, meditálni, és elmondani egy imát. Úgy gondolja, hogy az ilyen figyelmes pillanatok az egész napját kiegyensúlyozottabbá tehetik, ezért már abban is biztos, hogy ez az új reggeli rutin állandó lesz az életében.

2. Az utolsó dolog, amit lefekvés előtt tesz

Egy nap sem fekszik le anélkül, hogy ne inna egy pohár vizet. Bár eleinte rendszeresen megébredt amiatt, hogy fel kellett keresnie a mosdót, de ma már tudja, hogy ez azért van, mert korábban nem fogyasztott elegendő vizet napközben. Mióta ez megváltozott, sokkal hidratáltabb, és az elalvás előtt elfogyasztott vízzel is nyugodtan telnek az éjszakái.

3. Bőrápolási rutin

Kaia Gerber bőrápolási rutinjának vesszőparipája az, hogy a kevesebb több. A magánéletében legtöbbször kerüli az erős sminkeket, emellett pedig folyamatosan letisztítja és megmossa az arcát, még akkor is, ha egy adott napon egyáltalán nem sminkelt. Ha van olyan termék, aminek a rajongója, az akkor a niacinamid.

4. Meditáció

Kaia rendseresen meditál, méghozzá kristályokkal. A hálószobájában hatalmas kristálygyűjteményt tart, segítségükkel pedig a légzéstechnikáját is folyamatosan fejleszti. Ez a mára már jól bevett szokás rendszeresen segít neki abban, hogy kiegyensúlyozott legyen a mindennapokban.

5. Hogy mi van a strandtáskájában

Fényvédő! Ez az, ami soha nem hiányozhat a strandtáskájából, hiszen rendkívül fontos számára, hogy óvja a bőrét. Ezen kívül mindig van nála egy jó könyv is, amivel pihenés közben is hasznosan töltheti el az idejét.

6. Amit a hajfestésről gondol

A fiatal modell többféle hajszínt is kipróbált az utóbbi időben, mind közül a legmerészebb pedig talán a pink színű frizurája volt. Ma már viszont úgy gondolja, a legjobb döntés, amit meghozhatott a hajával kapcsolatban az, hogy visszatért az eredeti hajszínéhez, mivel a festések során sokat roncsolódott a haja textúrája.

7. Kedvenc hajápolója

Kaia szereti shea vajas kondicionálóval ápolni a haját, mivel segítségével még a hajfestés okozta károkat is sikerült helyrehoznia. Azt is fontosnak tartja, hogy kikérje a fodrásza véleményét a hajápolás terén, hiszen bízik bene, hogy ő az, aki leginkább tudja, mit érdemes tennie azért, hogy mindig szép és egészséges hajkoronája legyen.

8. Hogy mi teszi boldoggá

Kaiát a családjával és a barátaival töltött idő teszi a legboldogabbá. Ezen kívül pedig imádja a naplementét, mivel a természethez közel, vízparton nőtt fel, ahol a családjával rendszeresen figyelték, ahogyan lemegy a nap. Ha teheti, most is időt szán arra, hogy végignézhesse.

Ez is érdekelhet

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

GLAMOUR Horoszkóp

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát