Kate Winslet gyönyörű Golden Globe-sminkje 3 lépésben

2016.január.12.

Kíváncsi vagy, hogyan készül a hollywoodi sztárok sminkje? Akkor most betekintést nyújtunk a Lancôme gyönyörű nagykövete, Kate Winslet szépségtitkaiba.

kate winslet
Fotó: rex/puzzlepix

A 73. Golden Globe gálán a háromgyerekes, bámulatos és rendkívül tehetséges Kate Winslet igazi hercegnő volt királykék Ralph Lauren ruhájában, nem csoda, hogy a legjobb mellékszereplőnek járó díjat is megkapta a Steve Jobs filmért – és mint tudjuk, innen már csak egy lépés az Oscar. A szőke színésznő hamvas bőréhez és sötétkék ruhájához egyértelműen a nude és a rózsás árnyalatok passzoltak a legjobban.

Lisa Eldridge, a Lancôme smink kreatív igazgatója készítette a 40 éves színésznő sminkjét a vörös szőnyegre, és azt is elárulja, hogyan és milyen termékekkel készítheted el akár saját magadnak a fantasztikus színésznő sminkjét.

1. A bázishoz használd a Teint Idole Ultra 24H alapozót (11 500 Ft), a szem alatti karikák eltűntetéséhez pedig Effacernes Longue Tenue korrektort (9 900 Ft). A napsütötte hatás érdekében kontúrozz a Belle de Teint in Belle de Miel púderrel (14 200 Ft), majd fejezd be egy leheletnyi Blush Subtil in Rose Paradis pirosítóval (12 900 Ft).

2. A szemekre vigyél fel a Hypnôse Star Eyes Palette in Brun Adoré szemhéjpúder színpalettájából (15 300 Ft), használd a sötétebb, mélyebb árnyalatokat a szemed külső sarkaiban és fokozatosan, világosítsd, ahogy haladsz a belső szemzúgod felé. Húzz egy vékony vonalat minél közelebb a szempilláidhoz az Artliner in Noir tussal (9 500 Ft). A szempilláidat emeld ki a Lancôme Hypnôse Doll Eyes vízálló spiráljával (9 500 Ft), végezetül enyhén erősítsd meg a szemöldököd barna szemöldökceruzával (6 900 Ft).

3. Az ajkaidat kontúrozd a Lancôme Contour Pro Beige Rosé árnyalatával (6 700 Ft), majd fesd át a 240M Rouge in Love rúzssal a szádat (9 000 Ft).

Ez is érdekelhet

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

Romantikus első találkozások filmekben, melyek mindig megdobbantják a szívünket

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít