Kedvenc sztárjaink tetoválásai - de mit is jelentenek?

2018.július.30.

Igazán lenyűgöző tetoválásokat láthatsz kedvenc sztárjaidon, és könnyen ihletet is meríthetsz belőlük. Egy tetoválás akkor az igazi, ha szimbolikus jelentéssel bír. Nézd meg most Joe Jonastól Selena Gomezen át Olivia Wilde-ig, milyen titkot is rejtenek kedvenc sztárjaid tetoválásai!

Kedvenc sztárjaink tetoválásai - de mit is jelentenek?
Fotó: Getty Images

Joe Jonas

Amit a tetoválás ábrázol: egy nő portréja

Jelentése: A rajongók szerint Curt Montgomery alkotása a színésznő Sophie Turner előtt tiszteleg, aki Jonas jövendőbeli felesége. Néhányan egyenesen azt gondolják, hogy a tetoválás Turner Trónok harca-beli karakterére, Sansa Starkra utal.

Kelly Rowland ugyanolyan tetoválást csináltatott, mint Demi Lovato

Kelly Rowland ugyanolyan tetoválást csináltatott, mint Demi Lovato

Emma Stone

Emma Stone
Emma Stone
Fotó: Getty Images

Amit a tetoválás ábrázol: madárlábak

Jelentése: Emma Stone édesanyjával közösen csináltatta a tetoválást 2010-ben, aki két év után legyőzte a mellrákot. A madárlábak Stone édesanyjának kedvenc zeneszámára, a Blackbird-re utalnak, a mintát pedig maga Paul McCartney tervezte a színésznő kérésére.

Selena Gomez

Selena Gomez
Selena Gomez
Fotó: Getty Images

Amit a tetoválás ábrázol: arab írás

Jelentése: szabad fordítással annyit tesz, "először magadat szeresd". Selena legismertebb tetoválásának szövege még a Coach kollekciójára is felkerült.

Rihanna

Rihanna
Rihanna
Fotó: Getty Images

Amit a tetoválás ábrázol: egyiptomi istennő, Isis

Jelentése: Ha tetoválásról van szó, az egyik örök kedvencünk a Rihanna mellkasán lévő tetoválás, amellyel nagymamája előtt tiszteleg. Miután 2012-ben elhunyt nagymamája, az énekesnő az Instagramon tette közzé: Isis istennő, tökéletes nő – példaképe a jövő generációjának, #GRANGRANDOLLY – örökre a szívemben él.

Dakota Johnson

Amit a tetoválás ábrázol: hervadt virág

Jelentése: Ugyan ki tetováltatna a testére egy olyan virágot, ami hervadt? Nos, Dakota Johnson pont így tett. A magyarázata pedig egyszerű: ezzel akarja kifejezni, hogy a tökéletlenség nem csökkentheti az önbecsülést.

Brooklyn Beckham

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BcppGPWjkWA/" data-instgrm-version="9" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> @mr.k_tats bb#127799; (@brooklynbeckham) által megosztott bejegyzés, Dec 13., 2017, időpont: 9:23 (PST időzóna szerint)

Amit a tetoválás ábrázol: 020511

Jelentése: Ezek a számok Brooklyn testvéreinek születési évét jelölik. Romeo 2002-ben, Cruz 2005-ben, Harper Seven pedig 2011-ben látta meg a napvilágot.

Justin Bieber

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BFHuqjaAvoZ/" data-instgrm-version="9" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Resting up for the show in Philly it's gonna be a good one mark my words Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés, Máj 7., 2016, időpont: 2:15 (PDT időzóna szerint)

Amit a tetoválás ábrázol: apró kereszt

Jelentése: Messze nem Bieber az első, aki vallásos tetoválást készíttetett, de az ő tetoválása meglehetősen érdekes helyre, bal szeme mellé került. Az aprócska kereszt a Krisztus iránti szeretetét szimbolizálja, ezt Justin tetoválóművésze erősítette meg.

Beyoncé

Amit a tetoválás ábrázol: három pont

Jelentése: a rajongók azt feltételezik, hogy a három pont az énekesnő három gyermekét, Blue Ivyt, Rumit és Sirt jelképezi.

Olivia Wilde

Amit a tetoválás ábrázol: csillagkép

Jelentése: "For my little O" felirattal posztolta új tetoválását Wilde az Instagramra. A finoman megrajzolt csillagkép, mely félholdat, csillagokat és vonalakat ábrázol, Jason Sudeikis-szel közös kisfia, Otis tiszteletére készült.

Ez is érdekelhet

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak