Brutális! Kim Kardashian 10 perc alatt minden rekordot megdöntött

2017.június.22.

Sokan nagy kedvvel fanyalognak, hogy ugyan, ki az a Kim Kardashian, mit tett le eddig az asztalra. Nos, kritizálni természetesen lehet a médiahírességet, de bizonyos dolgokat nem lehet tőle elvitatni.

KKW Beauty - Kim Kardashian
Fotó: Instagram

Például azt, hogy elképesztő hatással van a követőire, talán nem is lehet pontosan érteni, hogy mivel, de az egyértelmű, hogy ő és a tesói diktálják most a trendeket. Kylie Jenner bármit kitalál, abból dollármilliós eladások keletkeznek. De mielőtt azt gondoltuk volna, hogy Kim Kardashian lassan lemarad a tesói mögött, most bebizonyította, hogy ő a királynő a családban, és a közösségi médiában is.

Olvastad már? Kim Kardashian minden áron akar még egy gyereket

Beszámoltunk már róla, hogy KKW Beauty néven konkurenciát csinált Kylie-nak, és nagy dobásra készül a szépségiparban. Az új vonal bevezetése körül, ahogy az nála lenni szokott, volt is egy kisebb botrány is, de ez szinte csak jól jött.

A márka online felületén lehetett rendelni a termékekből, összesen 300 ezer darab kontúrceruza és highlighter keresett gazdát magának átlagosan 48 dolláros áron. Nem sokáig. Mindössze 10 perc alatt kapkodták el Kim Kardashian rajongói a termékekt, ezzel 14,5 millió dollárt keresett, vagyis percenként 1 millió dollárnál is többet a híresség az új márkával. Hát, erre mondják, hogy igencsak sikeres kezdet. A lemaradók azzal vigasztalódhatnak, hogy hamarosan feltöltik a készletet, így talán még beszerezhetik a Kim cuccait.

Úgy tűnik, hogy ez minden idők legsikeresebb márkabevezetése, ugyan Kylie Jenner mindössze 3 perc alatt adta el a rúzsait első körben, de a bevétel legalább 1 millió dollárral szerényebb volt, egszóval Kim Kardashian megint megmutatta a világnak, hogy lehet fanyalogni rajta, de bárki megpróbálhatja, vajon neki sikerül el ilyen sikereket összehozni.

Ez is érdekelhet

Túl sokat utazunk magas kibocsátással

Túl sokat utazunk magas kibocsátással

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

GLAMOUR Horoszkóp

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint