Íme a körömtrend, ami letaszította a trónjáról Hailey Bieber mázas fánk körmeit

Az utóbbi időszakban számos körömtrendet a bőrápolási és sminkelési divatirányzatoknak köszönhetünk, épp úgy, ahogy a nemrégiben berobbant szájfény körömtrendet is, amit a nevéből adódóan az egészséges, fényes ajkak inspiráltak.

A Hailey Bieber féle mázas fánk körmök helyébe ez a körömtrend lépett
A Hailey Bieber féle mázas fánk körmök helyébe ez a körömtrend lépett
Fotó: IMaxTree/Glamour

Justin Bieber felesége, Hailey Bieber tagadhatatlanul is a trendteremtők élmezőnyében jár már egy jó ideje. Makulátlan arcbőrére lányok hadai féltékenyek, épp ezért tud olyan hitelesen, teljes mellszélességgel a Rhode Skin nemrégiben debütált bőrápoló márkája mögött állni. A modell köztudottan rajong a fényes bőrért, és nem kellett hozzá sok idő, hogy a fényes bőr trend a körmein is visszaköszönjön. Azonban úgy látszik, a trend több mint fél éves mandátuma lejáró félben van, és helyét egy rendkívül hasonló körömfestésnek adja át, ami egészen pontosan a szájfény körömtrend elnevezést kapta. Az ok nagyon egyszerű: a körmök pontosan olyan természetesen ragyogóak, mint az ajkak egy áttetsző szájfénnyel.

Diszkrét, mégis figyelemfelkeltő

Mielőtt elképzelnéd a körmöket hasonló ragacsos felülettel, mintha a szádon lenne legalább két rétegnyi szájfény, megnyugtatunk, hogy csak a külső megjelenés imitálja a szájfényes ajkakhoz hasonló, nedves érzetet.

A mázas fánk körmökhöz képest az az egyik alapvető különbség, hogy ebben az esetben a fehér króm réteg nem kerül fel a köröm felületére. Másrészt nagy jelentőséggel bír a saját köröm milyensége, hiszen a manikűr csak akkor mutat szépen, ha rendezett, egyenletes felületre kerül fel. Ahogy többféle szájfény, úgy a trend esetében is léteznek különféle variációk: valahol a szájfényekben található csillogó pigmentek köszönnek vissza, és valahol csak az egyszerű, letisztult, zselés hatással találkozhatunk.

Ezek a Valentin-napi körmök azonnal romantikus hangulatba hoznak!

Így készítsd el

Csak úgy, mint szemet gyönyörködtető elődje, ez a körömtrend is minden alkalomhoz, minden öltözékhez és minden sminkhez tökéletesen passzol, hiszen kellőképpen visszafogott és elegáns egyszerre. Amennyiben ki szeretnéd próbálni a szájfény körömtrendet, ezeket a lépéseket érdemes követned:

  1. Végezz kicsivel alaposabb előkészítést, mint szoktál! Mivel a trend nagyon naturális, bármilyen apró hiba feltűnő lesz, ezért fontos, hogy minden körömbőr pontosan le legyen vágva és a körmök felülete (amennyire lehetséges) egyenletes legyen!
  2. Ne felejtsd el, hogy a körmeid formáját reszelővel állíthatod be a legszabályosabban, ne ollóval vágd le!
  3. Az átlátszó fedőréteg után válassz egy halvány, természetes rózsaszín árnyalatot, amit egy rétegben vigyél fel a körmödre! Fontos, hogy kissé áttetsző legyen, vagy tejes állagú a színes lakk.
  4. Ezután jöhet a fedőlakk: csak az ízléseden múlik, hogy egy extra fényes, vagy csillogó pigmentekkel ellátott terméket választasz, mindkettő csodásan fog mutatni!

A nagyon pigmentált, rózsaszín árnyalatok ebben az esetben nem fognak jól működni, de ez a három körömlakk tökéletesen megfelel a célnak, ha újra alkotnád a szájfény körömtrendet:

Ne félj elveszni a legmenőbb körömtrendek rengetegébe:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói