A legszebb szilveszteri köröm minták az év utolsó napjára

Év végén is igyekszünk a legszebb formánkat hozni és méltóképpen elbúcsúztatni az óévet. Szilveszterkor nem tudsz túlzásba esni a ragyogással: a glitterek, flitterek, kristályok és csillagok jöhetnek minden mennyiségben a körmeiden is!

Itt vannak a legszebb szilveszteri köröm minták!
Itt vannak a legszebb szilveszteri köröm minták!
Fotó: IMaxTree/Glamour

Te melyik típusba tartozol? Inkább szűk körben, a barátokkal és a családoddal szeretsz ünnepelni, vagy már szeptemberben arra készülsz, hogy milyen fergeteges buliba csöppensz majd az év utolsó napján? Igazából teljesen mindegy, hiszen ez az az este, amikor bátran felveheted a legmerészebb csillogós ruhád és viselhetsz egy csodaszép, fényes sminket. Ugyanez vonatkozik a körmeidre is; most nem kell visszafognod magad, ha ragyogásról van szó! Az alkalomhoz remekül passzolnak a kristályok, a glitterek és a csillagok, de annak sem kell félnie, aki inkább a visszafogott körömdizájnok híve, hiszen diszkrét módon, egy két apró csillámmal még a legegyszerűbb stílust is fel lehet dobni. Ne lapozz tovább, ha szilveszteri köröm minták után keresgélsz, ugyanis itt már meg is találtad a legszebbeket!

Sugárzó pöttyök

Egy egyszerű sminket is feldob néhány jól elhelyezett kristály, csak úgy, mint a körmöket. Ha szereted a letisztult formákat, ez a trend ideális lesz számodra: az is remekül mutat, ha nude alapon minden körmödre csak egy apró kristályt teszel, de a pöttyös változattal sem foghatsz mellé. Amennyiben a csillogás megszállottja vagy, kombinálj többféle stílust!

Az ikonikus francia szépség: Camille Razat-val, az Emily Párizsban színésznőjével beszélgettünk

Fényárban úszó körmök

Talán idén az egyik legnépszerűbb trend a glitteres körömfestés, ami szuper alternatíva karácsonyra és szilveszter éjszakájára is. Rengeteg lehetőség rejlik benne, ugyanis ha különböző körömlakk színeket más glitter árnyalatokkal keversz, a legváltozatosabb megjelenéseket kapod végeredményül. Emeld magasba a kezed a táncparketten, és garantáltan mindenki észreveszi majd a ragyogó körmeid!

Csillogjanak a csillagok!

Az év ezen időszakában mindenhez passzolnak a csillagok, de mi különösen imádjuk őket a körmökön! Egy vékony díszítő ecsettel játszi könnyedséggel rajzolhatsz bármilyen alakú csillagot, és ne aggódj: a kivitelezés semmilyen szaktudást nem igényel. Ezenfelül a körömdísz kapható kész formában is, amit a kiválasztott alapra felrakva, egy fedőlakkal gondosan lefixálva viselhetsz.

Űzd el a téli szürkeséget ragyogó színes sminkekkel - mutatjuk a legszebb inspirációkat!

Így készítsd el

Mutatunk pár glittert, amit, ha áttetsző vagy színes körömlakkba keversz, hasonló eredményeket érhetsz el. A lényeg az, hogy egy fedőlakkal biztosítsd, hogy minden egyes csillám a helyén maradjon, így tuti, hogy a körmeid bírni fogják az esti bulit. Mostanában nagyon divatosnak számít a monokróm stílus, amikor ugyanaz az árnyalat több változatban és több helyről is visszaköszön. Igyekeztünk olyan termékeket összeválogatni, amelyeket a sminked elkészítésénél is használhatsz; ebben egy fixáló spray vagy egy glitter ragasztó lehet a legnagyobb segítségedre.

Nem tudunk betelni a szebbnél szebb köröminspirációkkal:

Ez is érdekelhet

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói