A legújabb körömtrendnél a kedvenc pirosítód lesz a legnagyobb segítségedre

Úgy látszik, mostanában a bőrápolási és sminkelési szokásaink inspirálják a legújabb körömtrendeket. Ezekre a körmökre egytől egyig igaz, hogy a visszafogottság és a természetesség jegyében készülnek, és egyszerűen nem lehet őket nem imádni! Nézzük, mit tartogat a legújabb körömtrend, avagy a pirosítós köröm.

Imádjuk a köröm mintákat, főleg ha annyira különlegesek, mint ezek a csodás pirosítós körmök!
Imádjuk a köröm mintákat, főleg ha annyira különlegesek, mint ezek a csodás pirosítós körmök!
Fotó: TikTok/Glamour

Nyár óta több elsöprő körömtrendet is köszönhetünk Hailey Biebernek, aki köztudottan a bőrápolás egyik legnagyobb szerelmese. A Rhode Skin, Justin Bieber feleségének bőrápolási márkájának piacra kerülésével együtt szinte szállóigévé vált a modell által mázas fánkhoz hasonlított bőrfelszín, aki saját bevallása szerint akkor végez a bőrápolási rutinjával, amikor az arcbőre úgy néz ki, mint egy mázas fánk. Ennek nyomán születtek meg a mázas fánk körmök, amikkel azóta számtalan változatban találkozhattunk a közösségi médiában, többek között egy barna, őszi és egy piros, francia verziót is villantott a híresség. Mivel a pirosító a sminkek terén különösen nagy népszerűségnek örvend (főként a téli időszakban), mindezek után már csak idő kérdése volt, mikor növi ki világméretűvé magát a legújabb körömtrend, avagy a pirosítós körmök. Ráadásul azzal a jó hírrel szolgálhatunk, hogy játszi könnyedséggel el tudod készíteni, pillanatok alatt!

Az ártatlanság visszaköszön a körmökön is

A legújabb körömtrend a kipirult arcbőr sminktrendből merítette az ihletet. A divat a hideg által megcsípett arcbőrt imitálja, akik pedig a minimalista körömtrendek rajongói, egyszerűen imádni fogják ezt a könnyed, kifinomult, mindenhez passzoló dizájnt.

Nem is gondolnád, hogy mennyire egyszerű elkészíteni a pirosítós körmöket, meglepő módon valóban egy pirosítóra, egy viszonylag kisfejű ecsetre, egy általad tetszőlegesen választott barackos vagy rózsás alapszínre, és egy fedőlakkra lesz szükséged.

  1. Elég, ha egyenletesen felkened az alaplakkot egy rétegben, azonban ha erősebb fedést akarsz, tegyél fel még egy réteget!
  2. Amikor még nem teljesen száradt meg az alaplakk, akkor vidd fel finom tapogató mozdulatokkal a pirosítót tetszőleges helyekre a körmödön!
  3. Természetesen mint minden más trendnél, itt is kombinálhatsz több stílust egyszerre, néhány ragyogó vagy fehér mintával biztosan nem fogsz melléfogni!
  4. Végül fixáld az egész dizájnt egy fedőlakkal!

A parfümök kizökkentenek a valóságból: interjú a Lush parfümőrével

Íme, néhány különleges megoldás, ha nincs ötleted:

Ha felkeltette a trend az érdeklődésed, mutatunk három csodás, pénztárcakímélő pirosítót, amiket nem csak a körmödre, de az arcodra is bátran vigyél fel, árnyalataik jól beleilleszkednek a téli képbe, és szinte minden bőrtónussal összhangban vannak!

Nézz körül, mik a legújabb körömtrendek:

Ez is érdekelhet

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói