Készülj az ünnepekre ezekkel a csodás francia karácsonyi körmökkel!

Annyira, de annyira csodás újabbnál újabb köröm inspirációkkal találkozunk nap mint nap, hogy egyszerűen alig bírunk lépést tartani velük, de azért mégis megpróbáltuk felvenni a ritmust: összegyűjtöttük a legújabb karácsonyi körmök kollekciót.

Ünnepelj ezekkel a csodás francia karácsonyi körmökkel!
Hailey Bieber is a francia karácsonyi körmöket választja
Fotó: Instagram/@haileybieber/Glamour

A francia körömtrend az idők kezdete óta velünk van, nem is véletlenül, hiszen az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy optikailag nyújtsuk az ujjakat. A klasszikus fehér változat valószínűleg soha nem fog kimenni a divatból, és időről időre előbukkannak az adott alkalomhoz illő alternatívák is. Nem volt ez másképp idén sem; az internetet szinte elárasztották az ünnepi hangulatú francia manikűrök, mi pedig nem csinálunk mást, csak tátott szájjal bámuljuk a profik munkáit és oktató videóit, hiszen annyira gyönyörűek! Megértjük, ha ezek láttán legszívesebben naponta megváltoztatnád a körmeid, de ha már csak egyet kiválasztasz közülük, meggyőződésünk, hogy nem fogod tudni levenni róla a szemeid. Következzenek az idei legcsodálatosabb francia karácsonyi körmök!

Páratlan piros

Nem csodálkozunk, hogy Mrs. Bieber is a francia piros tippek mellett tette le a voksát, hiszen a dizájn rendkívül letisztult, mégis megköveteli a magának járó figyelmet. Az egészen egyszerű stílustól kezdve az ötletes, karácsonyi hangulatú mintákig a határ a csillagos ég, így csak a képzeleted szabja a határokat!

Magyarországra is megérkezett a MAC X Whitney Houston kollekció

Egyszerűen lenyűgöző

Egy kis csavarral a legegyszerűbb köröm is feldobható: ha nem szereted a feltűnést, de mégis valamilyen módon ünnepi köntösbe öltöztetnéd a kezeidet, ezekből a karácsonyi körömötletekből biztos, hogy találsz kedvedre valót. Ne feledd, a kevesebb néha több!

Kreatív megoldások

Végül, de nem utolsó sorban hoztunk néhány ötletet azoknak, akik szeretik a változatos, színekben gazdag köröminspirációkat, most azonban követnék a trendeket, és a francia megoldásban gondolkoznak az ünnepekre. A kettő ugyanis nem zárja ki egymást; választhatsz fekete, zöld, kék, ezüst vagy arany tippeket, egyikkel sem fogsz melléfogni. Bátran engedd szabadjára a fantáziád, ha karácsonyi körmökről van szó!

Itt van a GLAMOUR szépségszerkesztőinek karácsonyi kívánságlistája!

Ne félj a francia festéstől!

Még ha úgy is érzed, hogy nem fog otthon sikerülni, nem kell aggódnod! Szeretnénk megnyugtatni, hogy senki nem születik profinak (és ez igaz a sminkre és a hajformázásra egyaránt). Egy kis gyakorlással sok vonal egyenesbe hozható, de ha nem vagy biztos a kezeidben, válassz egy csillámos körömlakkot. A fénylő részecskék miatt nem lesz annyira feltűnő, ha nem követed a pontos vonalat, és az is remekül mutat, ha elmosod a széleket.

Amire még biztosan szükséged lesz, az nem más, mint egy szuper díszítő ecset. Nyúlj bele a körömlakkba a vékony ecseteddel, és a szélektől indulva húzd meg a vonalat. Arra figyelj, hogy ne hagyd túl sokáig letekerve a körömlakkról a saját ecsetét, illetve pár köröm megfestése után mosd ki egy körömlakklemosóval, különben nem fogsz tudni vele szépen dolgozni.

Most már csak annyi a dolgod, hogy egy kellőképpen hosszantartó fedőlakkal lefixálj mindent. Egy rétegben, finom mozdulatokkal vidd fel az utolsó réteget, de csak akkor, ha minden előző réteg megszáradt már.

A legtrendibb köröminspirációkat keresed? Nálunk mindent megtalálsz:

Ez is érdekelhet

Ha így iszod a kávét, árthatsz is vele magadnak

Ha így iszod a kávét, árthatsz is vele magadnak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói