Karácsonyi körmök minden mennyiségben - Itt vannak az első inspirációk!

Valld be, már te is alig vártad, hogy eljöjjön az évnek ezen időszaka, amikor a glitterekből és a csillámból egyszerűen sosem elég! Nem, nincs túl korán ünnepi hangulatba öltöztetni a kezeid, úgyhogy itt vannak a legelső csodás karácsonyi körmök, amikből inspirációt meríthetsz.

Imádjuk a csillogó karácsonyi körmöket!
Imádjuk a csillogó karácsonyi körmöket!
Fotó: Instagram/Glamour

Neked is az első gondolatod volt, miután felkeltél a halloweeni buli másnapján, hogy még mennyit kell aludni szentestéig? A karácsonyban az a jó, hogy nem csak az ünnep konkrét napjai fontosak, az előtte álló várakozási időszak is nagy jelentőséggel bír. És hát mivel is lehetne kezdeni a ráhangolódást? Mi tudjuk: egy halom gyertyával, egy 50-es évekbeli karácsonyi zenelistával, és persze a karácsonyi körmök sem elhanyagolhatóak. Elhoztuk neked az első ízben felbukkant inspirációkat, amelyek nem másról, mint a csillogásról és a glitterekről szólnak.

Tündöklő kezek

A hideg, bekuckózós esték nagyszerű lehetőséget kínálnak az alkotásra, most biztos, hogy szívesebben szánod rá az időt, főleg, ha még élvezed is! A csillámos körömfestésben az a legjobb, hogy nem igazán tudod elrontani, ugyanis nem látszik, ha nem tűpontosan dolgoztál. Előkészítés nélkül azonban most sem tudsz nekilátni a feladatnak, mint ahogy arról már egy korábbi cikkünkben írtunk.

Ha a körmös helyett az énidő mellett döntöttél, két lehetőséged van. Vagy alapból csillám tartalmú körömlakkot választasz, vagy beszerzel egy átlátszó körömlakkot, és saját magadnak kevered bele a csillámokat. Utóbbi előnye, hogy a csillámok milyenségéről és mennyiségéről te döntesz, persze csak megvalósítható keretek között, ugyanis a túl nagy darabok kiállhatnak a köröm felületéből, és így könnyen elveszítheted őket.

Holo fedőlakk LOVELY 699 Ft
Fotó: Lovely

A glitteres körömlakkokat önmagukban és fedőlakként is használhatod. Rétegezd ízlés szerint, akár ujjanként váltakozva! Csodásan mutat az arany a fekete vagy a piros lakkokon is.

Infinite Shine körömlakk (Pop The Baubles) OPI 4679 Ft
Fotó: OPI

Álomszép őszi körömlakkok, ha otthon készítenél gyönyörű manikűrt

Tedd egy átlátszó rétegre, vagy bármilyen színre a Crystal Nails flittereit, majd húzz rá egy réteg fedőlakkot vagy átlátszó körömlakkot! Mivel kellőképpen rugalmasak, és teljesen laposak, a fedőlakkal tökéletesen tudod rögzíteni őket.

Nailfetti díszítő flitter (10) CRYSTAL NAILS 860 Ft
Fotó: Crystal Nails

A Mac pigment porait használhatod a szemeiden egy átlátszó szájfénnyel vegyítve, vagy akár a körömlakkodba is keverheted. Remekül mutat egy színekben összehangolt köröm szett és smink együtt.

Pigment (Rose) MAC COSMETICS 8800 Ft
Fotó: MAC Cosmetics

Ötletek a profiktól

Az, hogy milyen formában és rétegekben festesz a körmeidre, csak rajtad múlik. A csillámokkal nagyon könnyű dolgod lesz, bármit is tervezz, egy vékony ecset segítségével nincs lehetetlen! Nézzük, hogy csinálják a profik:

Kedvet kaptál? Nos, ezen nem is csodálkozunk!

Jennifer Lopez kedvenc körömlakkját te is beszerezheted!

Ha szeretsz lépést tartani a legújabb körömdivattal, akkor ne maradj le ezekről sem:

Ez is érdekelhet

A tökéletes fenyőfa titka - Mégis melyiket érdemes választani?

A tökéletes fenyőfa titka - Mégis melyiket érdemes választani?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói