A leghajmeresztőbb halloweeni körmök, ha idén mindenkit leköröznél kreativitásban

Szellemek, macskák, pókok és denevérek... Igen, mindjárt itt a halloween! Az ünneplést pedig manapság már ildomos magasabb szintre emelni, és nem csak a jelmezeket, hanem a sminket, a hajat és a körmöket illetően is felkészülni az esti partira. Itt vannak a legmenőbb halloweeni köröm inspirációk!

Borzold fel a kedélyeket egy szupermenő Halloween-i körömfestéssel!
Borzold fel a kedélyeket egy szupermenő halloweeni körömfestéssel!
Fotó: Getty/Glamour

Mindenki másképp áll a Halloweenhoz. Vannak a megszállottak, akik már novemberben azt tervezgetik, milyen lesz a következő szettjük jövőre, és vannak, akik egy rövid készülődéssel letudják az egészet. Egy biztos: a szépségápolás kedvelőinek a Halloween a legideálisabb esemény arra, hogy kiéljék kreativitásukat, és feltűnő sminket, frizurát, vagy körmöt készítsenek maguknak. Választhatsz visszafogottabb megoldásokat is, de ha elég bevállalós vagy, most ne sajnáld a festéket! A legfelkapottabb körmösök már javában készülnek az október 31-ére, és a közösségi oldalakon elárasztottak minket a jobbnál jobb ötletekkel, amiket akár a körmösödhöz is elvihetsz mintának, de néhány eszközzel te magad is elkészítheted otthon. Összeszedtük neked a kedvenc halloweeni köröm inspirációinkat, hogy kellőképpen kísérteties lehess azon a bizonyos éjszakán!

Tudtad?

A Halloween ünnepe az ősi kelta hagyományokból maradt ránk, jelenlegi formája Írországból indult el, és máig elsősorban az angolszász országokban tartják. A kelták úgy hitték, hogy a keresztény Mindenszentek előtti este, azaz október 31-én éjjel visszatérnek a holtak szellemei, és beköltöznek az élőkbe. Ettől annyira tartottak, hogy maskarába öltöztek, hogy összezavarják és becsapják a holtak szellemeit.

Kreatívan szolid

Nagyon szeretjük a kreatív, sejtelmes megoldásokat, idén a sztármanikűrösök pedig nem kevés ötlettel készültek nekünk! Nyugodtan készítsd el úgy a körmöd, ahogy eddig szoktad, csak a francia tip helyére kerüljön egy cica, vagy egy szellem! Jó ötlet az is, hogy megtartod a szokásos dizájnt, csak apró kis mintákat festesz az áttetsző fedőlakk alá, így nem lesz feltűnő a változás, mégis mindenki észre fogja venni.

Nem lesz másra szükséged, csak a szokásos körömlakkjaidra egy kicsi ecsetre, amivel pontosan megrajzolhatod a formákat. Arra figyelj, hogy a körömlakk gyorsan megszárad, ne nyújtsd el túlságosan az alkotási folyamatot!

Rövid szőrű díszítő ecset CRYSTAL NAILS 1860 Ft
Fotó: Crystal Nails

GlamDrop: Ikonikus piperék újragondolva és hatóanyag fókuszú bőrápolás

Vigyél színt bele!

Halloweenkor nem létezik olyan, hogy túl sok, szóval bármilyen ötlet pattan is ki a fejedből, csak bátran! Nagyszerűen néznek ki a tarka körmök egy kis szellemes játékkal kombinálva. A színekkel most nem tudsz mellényúlni, nyugodtan legyél feltűnő!

Most újra előveheted a neonszíneket, ha maradt nyárról, de ha nem, itt az ideje beszerezni egyet! Hadd világítsanak azok a körmök a sötét éjszakában!

Véresen komoly

A legklasszikusabb és legkönnyebben megfesthető a vér, és persze az is csak a fantáziádon múlik, hogy milyen kreatív fordulatot viszel bele. Ez most az a helyzet, amikor egyáltalán nem baj, hogyha vér tapad a kezeidhez - pontosabban a körmeidhez!

A legkézenfekvőbb választás egy vérszínre leginkább hasonlító vörös körömlakk, persze más árnyalatokkal is nagyon jól működik. Nem baj, ha nem sikerül szimmetrikusra vagy egyformára, legjobb, ha minél kevésbé tűnik megfestettnek!

Neked ajánljuk, ha szeretsz elveszni a köröminspirációk rengetegében:

Ez is érdekelhet

„Akkor fulladok meg, ha csöndben maradok” – a GLAMOUR Women of the Year Az év hősnője díj nyertesével, Mérő Verával beszélgettünk

„Akkor fulladok meg, ha csöndben maradok” – a GLAMOUR Women of the Year Az év hősnője díj nyertesével, Mérő Verával beszélgettünk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói