Kukkants be a New York Fashion Week kulisszái mögé az AVON-nal!

2014.szeptember.16.

Szeptember 4-e óta az egész divatvilág a Fashion Weekre figyel! New Yorkban a világhírű divattervezők kreációi mellett az érdeklődők két divattervező modelljein is megcsodálhatták az AVON új tavaszi-nyári sminktrendjeit, melyet a szépségipari vállalat sztársminkesei, Jamie Greenberg és Lauren Andersen készítettek el.

A New York-i Fashion Week egyike a világ öt leghíresebb divathetének, melyet sorban idén is a már futó londoni, majd a milánói, és végül a párizsi divathét követ. A divathéten elsőként mutatkoztak be a 2015-ös év tavaszi-nyári szezonra tervezett kollekciói. Az AVON sminkmesterei, Lauren Andersen és Jamie Greenberg Nicholas K és Dennis Basso modelljeinek varázsoltak üde sminket, a tavaszi és nyári sminktrendeket alapul véve.

Szeptember 4-én a kifinomult, modern eleganciát előnyben részesítő Nicholas K modelljei az a "Szaharai sivatag" elnevezésű sminket viselték, melyet Lauren Andersen sminkmester készített el számukra. Munkájában a natúr és bronzos színek domináltak, a modellek szemét erős fekete kontúrral emelte ki.

Jamie Greenberg, Dennis Basso modelljeinek szépségéért felelt a szeptember 8-ai eseményen. Ők a tónusos és határozott vonalak uralta "Könnyed románc"-ra keresztelt sminket kapták. A leggyakrabban használt színek itt a lágy, barackos-púderes árnyalatok voltak, melyet a határozott, fekete szemhéjtus tört meg.

A szempillák hosszúságáról mindkét esetben az AVON új, Big&Daring szempillaspirálja gondoskodott.

Ez is érdekelhet

Ismerd meg a Margitkát, a belváros egyedülálló vintázsgalériáját

Ismerd meg a Margitkát, a belváros egyedülálló vintázsgalériáját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói