Légies, gyönyörű sminkek

2015.szeptember.17.

A New York-i divathéttel megkezdődött a nyüzsgés a sminkmániások körében a különböző beautytrendeket illetően. Láthatunk extra feltűnő színes szemöldököket, flitterekkel díszített szemsminket, gyönyörű tűzvörös ajkakat, de ezúttal az egyszerűség kapott helyet a palettán!

A Public School divatház kifutóján a szerep a ragyogó arcbőré és a jól fésült szemöldöké! A Maybelline vezető sminkmestere Grace Lee a következőket mondta az idei show-ról: Idén a Public School kollekciója az érettebb vonalat képviselte, épp ezért mindezt megpróbáltuk visszahozni a sminkben is. A szemhéjra vágásszerűen, vízszintes vonalakban vittük fel a fehér színt. A célunk nem az volt, hogy minél feltűnőbb, erős sávokat rajzoljunk, hanem sokkal inkább a légiesség, a már-már átlátszó vonalak.

"A smink középpontjában a ragyogó, egészséges bőr, a szép formájúra fésült szemöldök és természetesen egy leheletnyi szempillaspirál állt.Arra koncentráltunk, hogy hogyan néz ki a smink, amikor a szem nyitva van, nem arra, amikor az egész szemhéjat láthatjuk. Az ajkakra egyszerűen egy kis ajakbalzsam került a natúr, a lágy fény érdekében."

Ezt a szuper hétköznapi sminket Te is egyszerűen elkészítheted magadnak!
Ezeket a termékeket használd hozzá!


1: Color Tattoo 24hr (Eternal Silver) MAYBELLINE 2299 Ft - 2: Volum` Express The Falsies Black Drama szempillaspirál MAYBELLINE 2299 Ft - 3: Baby Lips ajakbalzsam (Hydrate) MAYBELLINE 899 Ft - 4: Brow Drama szemöldökspirál MAYBELLINE 2199 Ft - 5: Affinitone hidratáló alapozó MAYBELLINE 1999 Ft/30 ml

Ez is érdekelhet

Shawn Mendes írt egy dalt Camila Cabello-ról és egyáltalán nem olyan, mint ahogy elképzeltük!

Shawn Mendes írt egy dalt Camila Cabello-ról és egyáltalán nem olyan, mint ahogy elképzeltük!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke