A New York-i divathéten jártunk: Ezek lesznek idén a legmenőbb frizurák

Sokoldalú megoldások, határtalan kreativitás és megannyi izgalmas program. Ez jellemezte számunkra az idei őszi-téli New York-i divathetet.

A New York-i divathéten jártunk: Ezek lesznek idén a legmenőbb frizurák
Fotó: Tresemmé, Glamour

Bár a jelenlegi helyzetben csak virtuálisan követhettük nyomon az eseményeket, ez egy pillanatra nem szegte kedvünk, sőt, az esemény hivatalos hajszponzora a TRESemmé jóvoltából nem csak a bemutatókba, de a kulisszák mögött zajló folyamatokba is bepillantást nyerhettünk.

Rebecca Minkoff

A tervezőnő elsősorban csodaszép táskáiról és kiegészítőiről vált híressé a divat világában, azóta megannyi elképesztően kényelmes, minden korosztály számára viselhető ruhadarabot álmodott meg. Az idei tavaszi bemutató kifutójaként egy komplett dzsungelt keltettek életre, mely remekül kiegészítette a kollekció bohém, természetközeli hangulatát. A frizurák? A szabad és magabiztos nőt testesítették meg.

Fotó: Courtesy of TRESemmé

A frizurákat ebben a szezonban a modern, nagyvárosi nők inspirálták, akik pontosan tudják, hogyan használják saját stílusukat. Sikeresek, magabiztosak és ezt a haj is remekül alátámasztja. Laza, kissé rendezetlennek tűnő, mégis tökéletes hullámokat készítettünk. Egy csipetnyit bohém stílus, egy leheletnyi rock and roll találkozása. – meséli a TRESemmé fodrásza, Tyler Laswell.

Pillants bele a bemutatóba!

Jason Wu

Ha azt hitted, hogy a dzsungelnél már nem lehet jobb, akkor bizony tarts velünk a Mr Wu’s General Store-ba, azaz Jason saját pop-up szupermarketébe! A tervező ugyanis ezt választotta az idei őszi bemutatója helyszínéül. Gyümölcsök, zöldségek, pékáru, hatalmas mennyiségű virágcsokor és persze egy csipetnyi amerikai életérzés a Coca-Cola jóvoltából, mely egy-egy ruhadarabban is visszaköszön. A jól kombinálható örökzöld szettekhez egy éppen ennyire letisztult hajat álmodtak meg: a laza hullámos tincseket egy szoros alsó copfba fogták, mindezt precíz középválaszték koronázta meg és varázsolta igazán elegánssá.

Elkészítenéd ezeket a frizurákat? Ezekre a termékekre lesz szükséged hozzá!

Day2 volumennövelő szárazsampon TRESEMMÉ 1699 Ft/250 ml (6,79 Ft/1 ml) | Extra Hold hajlakk TRESEMMÉ 1699 Ft/250 ml (6,79 Ft/1 ml) | Keratin Smooth hővédő spray TRESEMMÉ 1699 Ft/200 ml (8,49 Ft/1 ml)

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex