Lesd el Palvin Barbi igéző tekintetének titkát!

2013.április.9.

Palvin Barbi a L´Oréal Paris arcaként már szerepelt néhány igen emlékezetes reklámban.

A GLAMOUR Women of the Year háromszoros győztese már megmutatta legvagányabb oldalát, de láttuk már lehengerlően szexinek is a kozmetikai márka hirdetésében. Palvin Barbi ezúttal ismét rockos oldalát veszi elő, a L´Oréal Blackbuster szemhéjtus arcaként.

Az igazán látványos reklámban a magyar topmodell igéző tekintete valósággal megbabonáz! A jó hír azonban, hogy a L´Oréal adott egy kis segítséget, hogy ezt a hódító sminket bárki el tudja készíteni:

A szem kiemelését kezdjük a szemzugtól a mélyítő vonal felé és folyamatosan haladjunk kifelé. A szem külső széléhez érve ívesen alakítsuk ki a vonalat, majd kössük össze az alsó szempillatővel úgy, hogy a szemzugban találkozzon a két vonal. Ha megvan a kívánt forma, satírozzuk be a körülhatárolt területet - és kész is a merészen ívelt szem. Használd a L`Oréal Paris Super Liner Blackbuster stabil hegyű szemkiemelő tust, mely egyenletesen adagolja a festéket, vízálló és 24 órás tartósságot garantál. Intenzív fekete színe a merész szemhangsúly tökéletes kelléke. A szem hangsúlyának intenzitását a False Lash Wings szempillaspirál garantálja.

Ha mindez nem lenne elég, akkor a videóban Palvin Barbi meg is mutatja, hogyan kell a gyakorlatban elkészíteni a sminket, lessétek el az igéző tekintet trükkjét:

Ez is érdekelhet

Így csökkentheted csomagjaid környezetterhelését a karácsonyi időszakban

Így csökkentheted csomagjaid környezetterhelését a karácsonyi időszakban

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan